Buzdolapları ve Şarap Dolapları

Geniş hacimli üst sınıf tasarım ve teknoloji.

Göz alıcı tasarım
MasterCool soğutucu cihazların büyülü görünümü bile cihaz tasarımı için nasıl bir hassasiyet ve malzeme kullanıldığını göstermektedir. En ince ayrıntısına kadar büyük düşünülmüş bir tasarım.
Rakipsiz kalite
Üstün kaliteli mükemmellik ve hassasiyet. Doğru malzeme kullanımı. Yüksek kaliteli cam yüzey, çizilmez plastik ve masif alüminyum çerçeve sayesinde maksimum kalite. Bilgi ve deneyim birikimi sonucunda üst sınıf ürünler.
Homojen tasarım
İç bölümün benzersiz donanım özellikleri, her isteği yerine getiriyor. Yatay hatlar, sade arımı vurguluyor. Cihazın mükemmel, gözleri kamaştırmayan aydınlatması da, iç alanın zamanı aşan tasarımını güçlendiriyor.
Maksimum konfor
MasterCool soğutucular, yiyecekleri saklama, buz ve soğuk su verme, zarif ışık tasarımı ve kolay kullanım gibi konforlu ve hayatı kolaylaştıran olanaklar sunuyor. MasterCool soğutucular, her alanda zorlu gereklilikleri karşılıyor.
Geniş hacimli MasterCool ankastre cihazlar sayesinde Miele yeni standartlar belirliyor. Üst sınıf soğutucu cihazlar yüksek kaliteli tasarım, büyüleyici yenilikler ve benzersiz konforu bir araya getiriyor. MasterCool ile yepyeni bir lezzet ve konfor deneyimi yaşıyorsunuz. Buzdolabından ısı ayarlı şarap dolabına kadar çeşitli genişliklerde büyük bir çeşit, bireysel kombinasyonunuz için hazır bulunur.
BrilliantLight, MasterCool serisinde standartları yeniden belirliyor. Çok sayıda LED şerit, soğutma alanının her yerini mükemmel bir şekilde aydınlatırken dolaptaki malzemelerin de kusursuz bir renkte görünmesini sağlıyor.
Modele bağlı donanım özellikleri