Dokunmatik kumandalı kolay kullanımlı

M Touch
Yenilikçi dokunmatik ekran sayesinde istediklerinizi çabucak yapabilirsiniz: M Touch ekranların kullanımı kolaydır ve kendinden açıklamalıdır. Cihazın kumandası, dokunmatik olarak hızlı bir şekilde veya ekranı kaydırarak gerçekleştir. Pek çok fonksiyon tek bir dokunuşla seçilebilir. Siyah arka plan üzerinde beyaz yazı ve semboller bulunan ekran, bilgilerin mükemmel şekilde okunmasını sağlar. Kullanıcıya kılavuzluk edilen bölümlerde bilgiler renklerle vurgulanmıştır.
Dokunmatik kumandalı kolay kullanımlı
Yeni nesil tüm cihazlar ortak mantıkla çalıştırılan bir kumada sistemi ile donatılmıştır. Örneğin; hangi kullanım seçeneğini seçerseniz seçin ekran her zaman merkezi durur. Tüm kullanım seçenekleri yüksek parlaklık, dayanıklılık, yüksek çözünürlük, mükemmel kalite ile işlenmiş yenilikçi bir ekran teknolojisi ile donatılmıştır. Sensör tuşları tüm kullanım seçeneklerinin temel öğesidir. Bu tuşlar aracılığıyla istediğiniz zaman tüm fonksiyonlara kolayca erişebilirsiniz.
SensorTronic
Sensör düğmeleri ile konumlandırılan yandaki 5 satırlık TFT ekranı menü içeriğini net bir şekilde görüntüler. Özellikle işaretler çok kolay kullanıcı kılavuzudur.
DirectSensor
İstediğiniz kullanım türü ekranın sol tarafında düzenlenmiş sembollere tek bir dokunmayla seçilebilir. Farklı elemanları ile yönlendirme yapmak için ekranın sağındaki dokunmatik eleman kullanılır.
DirectControl
İstediğiniz kullanım türü solda bulunan düğmeyi çevirerek seçilir. 4 satırlık metin ekranındaki sıcaklık veya süre gibi ayarlamalar sağda bulunan kumanda düğmesi ile seçilir ve sensör düğmesi ile onaylanır.
Easy-kontrol
Kullanım elementleri DirectControl'e uygun olarak tasarlanmıştır. Tek fark: Zaman ayarları gibi durum bilgilerinin gösterimi, 7 segmentli bir LC ekranda gerçekleşir.
7 segmentli ekran göstergesi
Sade 7 segmentli ekran, buhar üreticisi sıcaklığı ve süresini gösterir. Entegre sensör düğmelerine dokunarak seçiminizi yapabilir ve onaylayabilirsiniz.
Modele bağlı donanım özellikleri