Mükemmel uygulama çeşitliliği

Miele ankastre cihazları solo cihazlar ya da kombine cihazlar şeklinde alabilirsiniz.
Çok yönlü bir yetenek
Modern fırınlar günümüzde sadece ısıdan çok daha fazlasını üretebilir. Bunlar her gıda için en iyi hazırlama şekli seçilebilecek şekilde düşünülmüştür. Çünkü her gıda kendine özel özelliklere sahiptir. Onları pişirmek ve onlara tat vermek yemek pişirme sanatıdır. Bu nedenle de ideal bir fırın her şeyi yapabilir: pişirme, kızartma, haşlama, ızgara.
Sağlıklı yemek hazırlama garantisi
Buharda yemek pişirmek herkes tarafından boşu boşuna tercih edilmiyor. Çünkü avantajları belli: Buharda yemek pişirdiğinizde yemekler korunur. Sıcak su buharı doğrudan yemek üzerine akar ve bunu her taraftan sarar. Yemek su içinde bulunmadığında ıslanmaz veya çözülmez. Gıdanın doğal aroması daha da güçlenir. Rengi ve önemli vitaminler korunur.
Hemen kullanmak için her zaman hazır
Mikrodalga cihazlarının sadece ısıtmak ve buz çözmek için kullanıldığını düşünenler bu Miele cihazları ile büyük bir sürpriz yaşayabilir. Bir bardak sütü ısıtmak, konfitür pişirmek çikolata eritmek, bunların hepsi ve çok daha fazlası mikrodalga cihaz ile solo modda mümkündür. Entegre kuarz grille sahip cihazlar yemekleri pişirdikten sonra ayrıca kızartabilir. Ancak kızartma ve ızgara yapmak da mikrodalga da mümkündür.
Kompak ve güçlü
Mikrodalgalı kompakt fırın 45 cm yüksekliğindeki bir niş içinde, iki güçlü cihazın avantajlarını akıllıca birleştirir. Bu, çeşitli işletim türlerine sahip değerli bir fırın ve aynı zamanda da güçlü bir mikrodalgadır. Bu fonksiyonları ayrı ayrı kullanabilirsiniz ve örn. fırın kullanım türleri ile ekmek veya pastalar pişirebilir veya mikrodalga ile hızlıca bir fincan kakao ısıtabilirsiniz.
Kombi modda mükemmel
Miele'nin fırın fonksiyonuna sahip buharlı fırını her arzuyu karşılamaktadır. Tam değerli buharlı bir fırın olarak, solo buharlı fırında belirtilen tüm avantajlara sahiptir. Bunun dışında ayrıca klasik fırının çeşitli özellikleriyle donatılmış olan bir fırındır.
Kombine modda mükemmel yemek hazırlamak için 3 farklı işletim modundan biri seçilebilir:
Sağlıklı ve hızlı yemek pişirme garanti edilir
Miele'de bir dünya yeniliği: Kombi mikrodalgalı fırın. 45 cm yüksekliğindeki bir nişteki bir cihazda buharlı pişirme, haşlama ve ısıtma.
Mutfaktaki mükemmel partner
Miele çekmecelerini mutfağınızda çok çeşitli görevler için kullanabilirsiniz. Çekmecelerde sadece sofra takımlarını ısıtmak veya yemekleri sıcak tutmanın yanı sıra, gurme ısıtma çekmecesi ayrıca pişirme cihazı olarak da kullanılabiliyor.
Modele bağlı donanım özellikleri