Mutfağınız için mükemmel çözüm

17 l iç hacim
17 litrelik iç hacme sahip SideControl cihazları küçük nişli mutfaklar için ideal bir çözümdür. Yerden tasarruflu ve etkili bir şekilde yemekler ve içecekler veya küçük atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Döner tabak, üzerinde bir tabak veya fincan gibi birden fazla gerecin yerleştirebileceği 28 cm'lik çapa sahiptir.
26 l iç hacim
Mutfak nişlerinde bir mikrodalga için yeteri kadar alana sahip olmayanlar çalışma tezgahı için bir solo cihaza başvurabilir. Cihaz, üzerinde tabaklar, kaplar veya birden fazla küçük kaplar yerleştirilebilecek 26 l'lik bir iç hacme ve 32 cm çaplı bir döner tabağa sahiptir.
46 l iç hacim
TopControl kumandalı cihazların sahip olduğu geniş hacimli çelik pişirme alanları sayesinde tavuk veya güveç gibi yemekler de hazırlanabilir. 40 cm'lik çapa sahip döner tabak, büyük kaplar veya birden çok bardak, fincan veya tabak için yeteri kadar kullanım esnekliği sunar. Leziz ve şık sunumlu sofralar için.
Niş ölçülerine bağlı olarak Miele mikrodalga cihazları birçok farklı iç hacim seçeneği sunar. Yemekler ve atıştırmalıklar için!
Modele bağlı donanım özellikleri