Mümkün olan en yüksek esneklik seviyesi

Tüm yüzey
Maksimum özgürlüğün tadını çıkarın: Ocağınızın yüzeyinin tamamını pişirme alanı olarak kullanabilirsiniz – tanımlanmış pişirme alanının bulunmadığı yüzey, maksimum bir esneklik sunar. Tencere ya da tavanızı her durumda en iyi şekilde, istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Altı indüksiyon uyumlu tencere, tava ya da kızartma tavası, istendiği gibi konumlandırılabilir. Tam yüzey indüksiyon ocaklarımız çeşitli genişliklerde edinilebilir.
Akıllı tencere algılama 
Esnek ocak, esnek kullanım: Akıllı tencere algılama sayesinde tencere ya da tava nerede olursa olsun, kumanda unsurları daima doğru konumda belirir. Hem de son derece zarif bir şekilde; kumanda unsurları, tencere ya da tava yerleştirildiği an belirir. Açık ve net bir şekilde düzenlenmiş olan kumanda dizisi, pişirme kabı nereye kaydırılırsa kaydırılsın, kabı takip eder. Tam yüzey özellikli tüm ocaklarımızda akıllı tencere algılama özelliği bulunur. 
Konumlandırma yardımı 
Tencereleriniz için pol pozisyonu: Bu yardımcı fonksiyonla tencerelerinizi en ideal şekilde yerleştirebilirsiniz. Bu sayede de pişirme işleminizi optimize etmiş olursunuz, çünkü elverişsiz bir yerleştirmenin yol açacağı istenmeyen bir güç ayarının önüne geçilmiş olur. Optimum pozisyon, size hem akustik hem de optik unsurlarla belli edilir – böylece pişirme kabını optimum pozisyona götürebilirsiniz. 
SilentMove 
SilentMove sayesinde tencereleri ve tavaları ocağın üzerinde neredeyse tamamen sessiz bir şekilde hareket ettirebilirsiniz. Bunu, cam seramik panelin özel baskısı sağlamaktadır. Bu sayede tencereler dahasessiz ve kolay bir şekilde hareket ettirilebilir ve mutfakta sakin bir ortam sağlanır.
DiamondFinish 
Özel cam seramik kaplama, klasik cam seramiklere kıyasla iki kat daha serttir. Tencerelerin kaydırılması nedeniyle oluşan çizikler de bu şekilde önemli ölçüde azalır. DiamondFinish sayesinde kuma bağlı çizikler % 95, aşındırıcı süngerlere bağlı çizikler de % 70 oranında azalır. Avantajı: Ocağınız günlük olumsuzluklara dayanıklı hale gelir ve yeni görünümünü daha uzun süre korur. Yıllar boyunca keyifle yemek yapabilirsiniz. Ayrıca DiamondFinish yüzey benzersiz bir parlaklığa sahiptir. Bu parlak yüzey, ocağınıza ve mutfağınıza estetik ve kaliteli bir görünüm katar. 
Modele bağlı donanım özellikleri