Sezgisel kullanımla yemek pişirmek daha kolay

SmartSelect White 
Güç kademelerini ve süreleri SmartSelect ile kolayca ve hızlı bir şekilde ayarlayın. Güçlü bir kontrast sunan beyaz göstergeler sayesinde verilerin okunması daha kolay. SmartSelect White kumandalı ocaklar, ayrıca SmartSelect'in konfor sağlayan tüm özelliklerine de sahip – örneğin, kolaylıkla kullanılabilen süre seçimi. 
SmartSelect 
Güç kademelerini ve süreleri SmartSelect ile kolayca ve hızlı bir şekilde ayarlayın. Her pişirme alanı, sarı arka plan aydınlatmalı sayı sırası üzerinden kontrol edilir, sayı sırası tüm bakış açılarından en iyi şekilde görülebilir olarak tasarlanmıştır. Zamanlayıcıyı SmartSelect ile hissedilebilir bir rahatlıkla ayarlayabilirsiniz, çünkü kısa süre alarmı ve kapanma otomatiği ayrı ayrı seçilebilir. 
ComfortSelect 
Mesele yemek pişirme olduğunda talimat verme merkeziniz: Tüm pişirme alanları ve güç kademelerini, merkezi bir sayı dizisi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Doğrudan sayı dizisi üzerinde bulunduklarından, tüm ilave fonksiyonlar da son derece rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Keza, yine burada zamanlayıcıyı da kolay ve seri bir şekilde ayarlayabilirsiniz.
EasySelect 
Önemli olana odaklanın: EasySelect, tüm pişirme alanları ve güç kademelerini, merkezi bir sayı dizisi üzerinden kontrol ediyor. Böylelikle kullanımın odağında temel fonksiyonlar yer almış oluyor. 
Çevirmeli düğmeli kumanda 
Çevirmeli düğme kumandayla güç kademelerini ve süreleri hızlı ve sezgisel olarak ayarlayabilirsiniz. Her pişirme alanı için ayrı bir düğme mevcut olup bu düğme üzerinden seçim kolayca ayarlanabilir. 
Dokunmatik ekran 
Dokunmatik ekranlı ocaklar benzersiz bir görünüme ve pratikliğe sahiptir. Özel asistan programlarının vs. kolayca kullanılabilmesi için çok renkli 7 inç dokunmatik ekranda uyarı ve talimatlar açık metin olarak verilir. Ve PowerFlex Plus özelliği sayesinde kızartma kapları arka pişirme alanına yanlamasına bile yerleştirilip kolayca kumanda edilebiir. Çok dilli ekran, farklı dillerde kullanmayı da mümkün kılar. 
Modele bağlı donanım özellikleri