Ankastre bulaşık makineleri

    Hangi cihaz kumandasını tercih ediyorsunuz?

    M Touch S
    Hafif bir dokunuşla kumanda: M Touch S ile menüyü aşağı ve yana kaydırarak menüde gezinebilir ve programları semboller üzerinden seçebilirsiniz – akıllı telefonlarınızda olduğu gibi. Tamamen dokunmatik ekran tüm menü içeriklerini anlaşılır, düzenli bir şekilde sunar. Bu cihazlarda son derece kolay olan şey sadece menüde rahat gezinme değil. Ekranın hafif bir eğime sahip olması göstergelerin özellikle iyi okunabilmesini sağlıyor. Ayrıca, ekranın yer aldığı panel kolay bir şekilde temizlenebiliyor.
    Sensörlü tuşlar
    Sensörlü tuşlar üzerinden program seçiminde, kumanda paneli üzerinde doğrudan seçilebilir olan geniş bir program yelpazesi sunulur. Program isimleri ve diğer içerikler tek satırlı TFT açık metinli ekran üzerinden gösterilir.
    Tasarım
    Siyah ve yüksek kaliteli çelik kombinasyonunun ortaya çıkardığı modern görünüm, özel vurgular yaratıyor ve mutfağınızla optimum bir uyum sağlıyor. Modele bağlı olarak, renk istenirse tamamen beyaz olarak da seçilebilir.
    M Touch Vi
    Yeni M Touch Vi ekranımız, mümkün olan en yüksek seviyede konfor demek: Programları büyük TFT ekranda dokunarak ve ekranı yana kaydırarak seçebiliyorsunuz – tam entegre başka hiçbir bulaşık makinesinde olmayan bir rahatlık.
    TFT ekran
    Yıkama program ve seçeneklerini doğrudan panel üzerindeki sembollere dokunarak seçebiliyor ya da değiştirebiliyorsunuz – seri ve kolay. Çok sayıda program doğrudan seçimle kumanda edilebiliyor. Tek satırlı TFT açık metinli ekran, göstergelerin okunmasını kolaylaştırıyor. Kumanda paneli modele bağlı olarak arkadan ışıklandırılmış bir Miele logosuyla da edibilebilir.
    Modele bağlı donanım özellikleri