Hangi taze tutma sistemini arzu ediyorsunuz?

Sağlıklı beslenmek için taze gıdalar almak şarttır. Pazardan alınan taze meyve ve sebzeler aynı tazelikte kısa sürede tüketilmelidir. Ancak yemek pişirmek için malzemeleri her gün taze almayı kim başarabilir ki? Alışveriş esnasında gıdaların kalitesinin yanı sıra saklama koşulları da önemlidir. Ayrıca gıdanın ne kadar taze, lezzetli ve sağlıklı olduğunu hazırlarken de anlayabilirsiniz. Çözüm: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh ve DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Gıdalar 5 kata kadar daha uzun süre taze kalır. 0 °C ile +3 °C arasında otomatik ayarlanan sıcaklık aralığında et, balık ve birçok süt ürünü 3 kata kadar daha uzun süre taze kalır. Hatta çekmecedeki optimize edilmiş nem ayarı sayesinde meyve ve sebzeler 5 kata kadar daha uzun süre taze kalır. Ayrıca mükemmel görüş için parlak bir LED aydınlatması entegre edilmiştir.
PerfectFresh ile gıdalarınız 3 kat daha uzun süre taze kalır. 0°C ile +3°C arası ısı aralığı, et, balık ve birçok sütlü ürünlerin, oldukça daha uzun dayanıklılığı için en iyi koşulları sağlar. Meyveler ve sebzeler için nem bölmesinde ek yüksek hava nem oranı sayesinde uygun bir ortam sağlanır. Daha bariz lezzet için besin öğeleri, tat ve kıvam daha uzun süre korunur.
Soğutucu bölümdeki büyük çekmece çok sayıda gıda maddesi için yer sunuyor. Çekmecedeki ayarlanabilen açıklık sayesinde nem daha iyi muhafaza edilebiliyor. Böylelikle meyve ve sebzeler çok daha uzun süre taze ve körpe kalıyor.
Modele bağlı donanım özellikleri