Sağlığınız açısından kazanç

Gießen ve Koblenz/Landau üniversitelerinde gerçekleştirilen bilimsel araştırmalar, buharlı pişirme işleminin sıradan pişirme yöntemlerine karşın büyük avantajlar sunduğunu göstermektedir.
Brokoli C vitamini içeriği
Buharlı pişirilen brokoli, pişirilen brokoliye karşın %50 daha fazla C vitamini içerir.
Paprika C vitamini içeriği
Buharlı pişirilen paprika, pişirilen paprikaya karşın %25 daha fazla C vitamini içerir.
Kırmızı biberde mineral ve içerdiği vitaminler
Buharlı pişirilen paprika, pişirilmemiş paprika kadar mineraller içerir. Karşılaştırma: Suda pişirilen paprika, pişirilmemiş paprikaya karşın %45 daha az besin değeri içerir.
Sensorik sebze sonuçları
Laboratuvar testleri esnasında, lezzet kalitesini değerlendiren dört kriter göz önünde bulunduruldu: Görünüm, koku, tat ve nitelik. Kesin sonuç: Buharlı pişirme, hem taze hem de dondurulmuş ürünler söz konusu olduğunda, hazırlamanın en lezzetli ve sağlıklı yöntemidir.
Sensorik balık sonuçları
Buharlı pişirme esnasında balık hem yapısını hem de tadını olduğu gibi koruyor. Miele buharlı fırınlar bu anlamda sensorik üstünlüğünü açıkça gösteriyor.
Modele bağlı donanım özellikleri