Mutfağınız için mükemmel bir takviye

Gelenekler yeniliklere uyar: Buharlı pişirme dönemi
Günümüzdeki buharlı pişirmenin ana vatanı Çin'dir. Orta Krallık döneminde buharlı pişirme binlerce yıldan beri yemek hazırlama sanatının en önemli yöntemidir. Bugünkü tarihimizden çok uzun bir süre önce sıvı gıdaların ayrı ayrı pişirildiği çift cidarlı pişirme kapları kullanılmaya başlanmıştı. Bu kullanışlı hazırlama türünün faydaları batı dünyasında hafife alınıyordu. Miele buharlı fırın sayesinde artık bu harika pişirme türlerini evinizde de kullanabileceksiniz - kolay, rahat ve inanılmaz derecede mükemmel.
Buharlı pişirmenin sağlıklı olmasının sebebi
Daha çok lezzet, daha çok besin: Miele buharlı fırında pişen yemekler çok lezzetlidir. Yemeklerin yoğun katıksız gerçek lezzeti ve doğal rengi heyecan yaratır. Buharlı pişirme ilkesi çok basittir. Buhar yemeğe dört bir taraftan uygulanır. Ani sıcaklık değişimi pişirme müddeti olmaksızın hızlı bir pişirme süreci sağlar. Gıda su içinde değildir ve bu nedenle posası çıkmaz - Lezzeti ve dokusu aynı kalır. Preparatın yumuşak doğası sayesinde buharlı pişirme yumuşak sebze, balık, et ve patates gibi hassas gıdalar için idealdir.
Modele bağlı donanım özellikleri