Mükemmel Miele pişirme cihazları

Klasik - 14 cm yükseklik, 60 cm genişlik
Orta yüksekli yapı bir gurme - sıcak tutma çekmecesi olarak mevcut. Bu çekmece, Miele tam otomatik kahve makinesi, buharlı fırın, kombi buharlı fırın veya kombi mikrodalgalı fırın gibi 45 cm yüksekliğine sahip cihazlar ile birleştirilebiliyor. 60 cm yüksekliğe sahip bir boşluğu daha iyi değerlendiremezsiniz. Bu çekmece tipini farklı cihaz tasarımları ile birlikte kullanabilmeniz ve mutfağınıza kusursuz bir şekilde entegre edebilmeniz için Miele iki farklı tasarım varyasyonu geliştirmiştir.
Ekstra büyük - 29 cm yükseklik, 60 cm genişlik
Miele, 29 cm yüksekliğindeki konforlu gurme - sıcak tutma çekmecesi ile gereçlerinizi önceden ısıtabileceğiniz bir çekmece sunar. 60 cm yüksekliğe sahip sıradan bir fırın ile birleştirildiğinde, 88 cm'lik kusursuz bir ekip oluşturursunuz. Bu çekmece boyutu da mutfağınızda homojen bir görünüm sergilemek amacıyla iki farklı tasarım seçeneği olarak sunulmaktadır.
Kompakt - 10 cm yükseklik, 60 cm genişlik
Miele bu boyutlarda hem aksesuar çekmeceleri hem de tabak sıcak tutma çekmeceleri sunuyor. Miele tam otomatik kahve makinesi veya Miele buharlı fırın gibi 35 cm yüksekliğe sahip kompakt cihazlar için ideal tamamlayıcılar. Bu sayede 45 cm'lik nişleri tam doldurursunuz.
Modele bağlı donanım özellikleri