Akıllı ev sistemlerine uygun cihazlar

Akıllı ev sistemlerine uygun cihazlar hakkında bilinmesi gerekenler

SmartStart

Gün ışığı keyif mi veriyor?

Ve kurutma makineniz için elektrik! Güneşli bir öğleden sonranın pozitif enerjisinden faydalanmak istiyorsunuz. Bahçede aileniz ile birlikte güneşli havanın tadını çıkarmak, aynı şekilde sürdürülebilir bir enerji kazanımından faydanlamk istiyorsunuz. SmartStart ile ev aletleriniz, otomatik olarak özellikle elektrik tarifelerinin çok düşük olduğu zamanlarda elektrik şebekesinden akım çeker.*

"SmartStart" hakkında fazlasını öğren
Gıda hizmeti

Yeni tarifteki malzemelerden biri eksik mi?

Canınız ne çekiyorsa onu pişirin – hem de markete gitmek zorunda kalmadan. Miele@mobile uygulamasından bir tarif ilginizi mi çekti, gerekli malzemeler kısa sürede elinizin altında: Gıda hizmetiyle doğrudan uygulama üzerinden malzemeleri online olarak kolayca sipariş edebilirsiniz, siparişleriniz evinize teslim edilir. Bir iki tıklamayla gelen konfor – hem zaman harcamadan hem de sepet, alışveriş torbası taşımadan.zaman harcamadan ve alış veriş sepetini taşımak zorunda kalmadan.

"Gıda hizmeti" hakkında fazlasını öğren
WiFiConn@ct

Miele@home avantajlarından faydalanmak mı istiyorsunuz?

Ev cihazları ağ bağlantısı dünyasına giriş çok kolay – çünkü Miele@home sistemi hem kolay hem de konforlu. Her bir Miele ev cihazının ağa bağlanması WiFiConn@ct üzerinden gerçekleşir – yani evdeki WLAN-Router'iniz ile doğrudan bağlantı. Ardından ağa bağlanmış ev cihazlarını Miele@mobile üzerinden konforlu bir şekilde akıllı telefon veya tablet* üzerinden kontrol ve kumanda edin.

"WiFiConn@ct" hakkında fazlasını öğren cihaz ve modele bağlı
İnteraktif Miele asistan

Çamaşır dağları mı?

Akıllı asistan ile başa çıkılır. Bazı durumlarda profesyonel desteğe güvenmek iyidir - örneğin mükemmel çamaşır bakımı söz konusu olduğunda. İnteraktif Miele asistanı size en uygun yıkama programını tavsiye eder. İster renkli veya beyaz, pamuklu veya ipekli, çok veya az kirli - Miele asistan ile çamaşırlarınız için optimum sonuca ulaşırsınız.

"İnteraktif Miele asistan" hakkında fazlasını öğren
Miele@mobile uygulaması

İnsan aynı anda her yerde olamaz?

Onlar işte! Her yerde elinizden geleni yaparsınız ve olayları kontrol etmekten hoşlanırsınız. Dışarıdayken de evde her şeyin yolunda olduğundan emin olabilmeniz için Miele@mobile uygulaması var. Bununla cihazlarınızın durumunu kontrol edebilirsiniz ve örneğin yıkama programınız sona erdiğinde bilgilendirilirsiniz. O anda daha önemli görevleri yerine getirmek durumunda olsanız bile.*

"Miele@mobile uygulaması" hakkında fazlasını öğren
SSS

Ağ bağlantısı hakkında her şey

Miele ev ağına yönelik sorularınız mı var? Sıkca sorulan soruların cevaplarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

"SSS" hakkında fazlasını öğren
Sesli komut sistemi

Akıllı telefon olmadan her şey göz önünde mi?

Bir de Alexa'ya sorun! Gerçekten önemli şeyler için elleriniz boşta olmalıdır. Akıllı telefonunuzu elinize almak zorunda kalmadan, cihazlarınızı sesli komut sistemi üzerinden kontrol edebilirsiniz: Amazon Echo ve Alexa Voice servisi ile cihazların durumunu kolayca öğrenin veya seçilen yıkama programı gibi yardımcı bilgileri sorun – ve yine de diğer işlerinize devam edin.

"Sesli komut sistemi" hakkında fazlasını öğren
Scout RX2 Uygulaması

Önemli şeyler için zaman mı yok?

MobileControl'lü yeni robot süpürge Miele Scout RX2, siz evde yokken evinizle ilgileniyor. Nerede olursanız olun fark etmez; eviniz emin ellerde..

"Scout RX2 Uygulaması" hakkında fazlasını öğren
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a App - Yemek tarifleri

Tatil anıları canlansın mı?

Doğru yemek tarifi ile artık çok kolay. Fırınlamayı ve pişirmeyi herkes yapabilir - Miele@mobile App yemek tarifi fonksiyonu ile hiç sorun değil. Lezzetli süprizler için akıllı telefon veya tablet bilgisayar ile uygun yemek tarifi ve alışveriş listesi artık elinizin altında olacak. Bu şekilde lezzetli yemekler, mutfakta çok tecrübeli olunmasına gerek duyulmaksızın artık çok kolay yapılıyor.

"a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a App - Yemek tarifleri" hakkında fazlasını öğren
MobileControl

Bir saat içinde spontane parti?

Buzdolabı daha da soğutmaya başladı bile! Mükemmel fırsatlar asla tam bir zamanlamaya sahip değildir. Bunların keyfini spontane bir şekilde sürebilmeniz için, MobileControl'ü geliştirdik. Çünkü mobil kumandayla yolculuk sırasında da her şey kontrolünüz altında. Buzdolabınızı süper soğutmaya getirebilir, birazdan eve getireceğiniz ve soğutarak arkadaşlarınızla tadını çıkartmak istediğiniz taze lezzetli yiyecekler için şimdiden hazırlayabilirsiniz.*

"MobileControl" hakkında fazlasını öğren
Miele@home ile ev cihazları iletişim ağı

İşte özgürlük evinizde

"Özgürlük?" Benim için yaşam kalitesidir. Her şeyi kontrol altında tuttuğumda onun keyfini tam anlamıyla sürebilirim."*

"Miele@home ile ev cihazları iletişim ağı" hakkında fazlasını öğren
ShopConn@ct

Gündelik rahatlık online alışveriş?

Özel olan şeyler için çevrimdışı daha çok zamanın kalabilmesi için! Ufak tefek işlere çok da fazla önem verilmemeli. Örneğin, evde bulaşık makinesi için yeterli sayıda tablet deterjanın olup olmadığı gibi. Bu konularda Miele cihazınıza güvenebilirsiniz: Tablet deterjanların, parlatıcının ya da tuzun az kaldığını bulaşık makineniz size haber veriyor. ShopConn@ct ile her şeyi online olarak kolaylıkla sipariş edebilirsiniz – ister akıllı telefonunuzdan ister tabletinizden.*

"ShopConn@ct" hakkında fazlasını öğren
SuperVision

Mutfakta keyifli bir tur?

Çamaşırlara ne olacağını biliyorsunuz. Sadece anın tadını çıkartın, özellikle mutfağınızda keyifli bir tur atın. Ev cihazları ağınızın konforundan, adeta yanından geçerken, faydalanın: Çünkü SuperVision sayesinde, sürekli akıllı telefonunuza bakmak zorunda kalmadan, ev cihazlarınızın durumu daima göz önünde – mutfak cihazlarınızın ekranında hiç dikkat çekmez*.

"SuperVision" hakkında fazlasını öğren
Smart Home

Benim Smart Home gerçekten akıllı mı?

Ancak davlumbaz ev aydınlatması ile anlaştığında. Akıllı bir ev ancak tüm bileşenler birbiriyle uyumlu olduğunda akıllıdır. Ve istenen konfor ancak her şey merkezi kontrol edilebildikten sona vardır. Olgunlaşmış partner çözümleri sayesinde ağa bağlanabilir Miele ev cihazları, mevcut bir Smart Home sistemine entegre edilebilir. Bütünsel bir ev ağının verimliliğinin ve konforunun keyfini sürebilmeniz için.

"Smart Home" hakkında fazlasını öğren

Aksesuar

Miele Original Zubehör
Orjinal aksesuarlar Aksesuarlara bakış