Çevre dostu tasarruf

Miele Tradition'un çevreye olan duyarlılığı 120 yılı aşkın süredir devam ediyor. Çünkü doğa, korumak istediğimiz yaşam temelimizdir. Bundan dolayı birinci sınıf ev aletleri üreticisi olarak daima, sürdürülebilir ve yenilikçi soğutma cihazları geliştirmeye odaklanıyoruz.
Tasarruflu ve çevre dostu soğutma ve dondurma
Miele soğutma cihazlarında sadece, kusursuz kombinasyon ile çok düşük bir enerji tüketimine katkıda bulunan yüksek kaliteli bileşenler kullanılmaktadır. Bunlar arasında sadece enerji tasarrufu sağlayan kompresörler ve uzun ömürlü LED'ler değil aynı zamanda akıllı kumanda ile yönetilebilen NoForst gibi özellikler de bulunur.
Soğutmada daha fazla sürdürülebilirlik
Miele'de 10 yılı aşkın bir süredir, müşterilerimizin gıdalarını daha uzun süre saklayabilmelerini sağlayacak, böylece belirgin bir şekilde daha fazla rahatlığa ve esnekliğe katkıda bulunacak, fakat özellikle de gıda israfını önemli ölçüde azaltacak, karmaşık taze tutma sistemlerini araştırıyoruz. Tüm Miele soğutma cihazlarının %70'inden fazlası bir taze tutma sistemi ile donatılmıştır ve müşterilere gıdalarını korumanın ve uzun süre taze tutmanın en iyi yolunu sunmaktadır.
Modele bağlı donanım özellikleri