Robot süpürgenizle iletişim mi kurmak istiyorsunuz?

Durum ekranı 
Başlangıç ekranı, örneğin Scout RX3'ün hangi çalışma modunda olduğu ve sonraki temizlik işlerine ne zaman başlayabileceği gibi önemli tüm bilgileri genel bakış olarak sunar. Sadece iki tıklama ile bir temizlik modu seçebilir ve robot süpürgeyi doğrudan başlatabilirsiniz. 
Zamanlayıcı fonksiyonu ile istediğiniz başlangıç zamanını programlayabilirsiniz. Örneğin hafta içindeki günler için hafta sonunkinden farklı başlangıç zamanı ayarlanabilecek şekilde, en fazla 7 özel zamanlayıcı belirleyebilirsiniz. 
Scout RX3, odalarda sistematik olarak gezinir ve temizlediği yaşam alanlarının haritasını oluşturur. Bu şekilde, Scout RX3'ün güncel olarak nerede bulunduğunu ve hangi alanları temizlemiş olduğunu her zaman takip edebilirsiniz. 
Home Vision HD*
Home Vision fonksiyonu yardımıyla, ev dışında bulunurken evde her şeyin normal olup olmadığı kontrol edilebilir. Ön kameralar aracılığıyla, robot süpürgenin faaliyetleri gerçek zamanlı olarak takip edilebilir. Kamera görüntüsü, canlı görüntü aktarımı ile güvenli ve şifreli olarak en iyi HD kalitesiyle mobil cihazınıza gönderilir*
Sezgisel uygulama kumandası* 
İster evde ister ev dışında olun, uygulama aracılığıyla robot süpürgenize akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınız üzerinden ne zaman ne yapması gerektiğini bildirirsiniz. Miele Scout uygulaması, bu komutları verebilmeniz için size kullanışlı kumanda fonksiyonları sunmaktadır.
Mobil cihaz (asgari gereklilikleri uygulama mağazasından öğrenebilirsiniz) için mevcutAktarım kalitesi, evinizdeki internet bağlantınızın veya taşınabilir cihazınızın hızına bağlıdır.Modele bağlı Modele bağlı donanım özellikleri