Akıllı bir robot süpürgeye neden ihtiyacınız var? 

Sistematik navigasyon 
Miele, çekiş gücünü ve temizleme performansını en üst düzeye çıkarıyor ve verimlilik ve temizlik alanında piyasada standartları belirliyor. Benzersiz kameralar, sensörler, elektronik sistem ve yazılım kombinasyonu sayesinde robot süpürgeler odalarda sistematik olarak gezinir. 
Furniture Protection
Scout RX3'ün iki ön kamerası aracılığıyla çevredeki nesnelere olan mesafeler sürekli olarak ölçülebilir. Ön tarafta 7 adet kızılötesi sensörden oluşan Furniture Protection Teknolojisi ile birlikte mobilyalar algılanır ve bunların etrafından dolanılır. Cihazın altında bulunan diğer üç kızılötesi sensör, cihazın merdivenlerden aşağı düşmesini kesin olarak önler. 
3D Smart Navigation/Akıllı Navigasyon
Scout RX3 çevresini 3 boyutlu olarak görür. Akıllı navigasyon uygulamalarındaki gelişmeler, robot süpürgenin, stereo kamera sistemi üzerinden son derece hassas üç boyutlu bir mekan algılama gerçekleştirebilmesini mümkün kılmıştır. Bu sayede cihaz, olası engellere olan mesafeleri otomatik olarak belirler ve mobilya ve eşyaların etrafındaen uygun şekilde dolanır. En karmaşık mekan yapılarında bile Scout RX3 hiç problem yaşamadan, kendinden emin bir şekilde hareket eder ve her köşeyi temizler. 
Modele bağlı Modele bağlı donanım özellikleri