EasyLoad – Miele dolum işlemini yeniden tanımlıyor
EasyLoad sistemiyle cam laboratuvar malzemelerinin yeniden kullanıma hazırlanması artık çok daha hızlı, daha kolay ve verimli. Müşteri açısından pek çok avantajı beraberinde getiriyor. EasyLoad sistemi esnektir, kullanımı sezgiseldir ve laboratuvar cam malzemelerinin yüklenme kapasitesinde önemli bir artış sağlar.
Sistem aksesuarları
Yeni enjektör uçları, plastik tutucular, destekler, enjektör modülleri, tutucu ızgaralar... Yeni enjektör uçlarının ve desteklerinin tutucu çerçeveler olmadan kullanımı neredeyse tüm Miele laboratuvar yük taşıyıcılarında mümkündür. Uyumluluk tablosunu aşağıda bulabilirsiniz.
EasyLoad sistemi, yıkama kabininin etkili şekilde kullanılmasını sağlar. Tüm yaygın enjektör modülleri ve çeşitli diğer yük taşıyıcıları için yeni bir enjektör sistemi bulunmaktadır. Farklı makineler için farklı modüller mevcuttur.
Yeni enjektör uçları, laboratuvar cam malzemelerinin enjektör ucu üzerinde duran tabanlarında da derinlemesine bir temizliği mümkün kılıyor. Modül ve sepetin enjektör çubuğunu saran yeni destek donanımı, yıkanan malzemenin yanlara doğru hareketini azaltır. Farklı mobil raf ünitelerine veya modüllerine çeşitli enjektör uçları yerleştirilebilir.
Yeni tutucu kafesler daha fazla sağlamlık sağlar. Gerektiğinde ilgili enjektör modülü üzerine yerleştirilerek özellikle de büyük boyutlardaki laboratuvar cam malzemelerinin dik ve korunaklı bir pozisyonda tutulmasını mümkün kılar.
EasyLoad demek sistemde verimliliğin ve konforun sağlanması demek:
Ürün programının tamamıyla uyumluluk.
EasyLoad sisteminin özel enjektör uçları tüm Miele laboratuvar tipi yıkama ve dezenfeksiyon makinelerinde kullanılabilir.
Modüller
- PLW 8683
- PLW 8693
- PLW 8683 CD
Enjektör uçları
- PLW 8683
- PLW 8693
- PLW 8683 CD
Tutucu kafesler
- PLW 8683
- PLW 8693
- PLW 8683 CD
Modüller
- PLW 8615
- PLW 8616
- PLW 8617
Enjektör uçları
- PLW 8615
- PLW 8616
- PLW 8617
Tutucu kafesler
- PLW 8615
- PLW 8616
- PLW 8617
Modüller
- PLW 7111
Enjektör uçları
- PLW 7111
Tutucu kafesler
- PLW 7111
Modüller
Uyumlu değil
Enjektör uçları
- G 7825
- PG 8527
Tutucu kafesler
Uyumlu değil



