Yeni ProfiLine serisi.

Bardaklar, tabaklar ve çatal-bıçaklar – sadece 17 dakika içinde tertemiz olur

Bulaşıklar sadece 17 dakika içinde tertemiz olur

Yeni ProfiLine serisi

Çok hızlı bir şekilde yıkanan tertemiz bulaşıklar: Sadece 17 dakika yıkama süresine sahip yeni ProfiLine serisi.

Bize ulaşın

Müşteri avantajları

Profesyoneller için yüksek performans. Evinizdeki konfordan farksız.

Dünyada her şey giderek hızlanıyor ve bir kaynağımız daha değerli hale geliyor: zaman.

Takvimimiz dolu, günlük hayatımızda boş zamanımız yok ve bizden talep edilenler oldukça fazla. Durmak için zamanımız yok.

Yeni ProfiLine bulaşık makineleri, endüstriyel kullanım alanındaki yüksek gereklilikleri karşılamak için geliştirilmiştir ve en yeni Miele Professional cihazlarının teknolojileri ile birinci sınıf ev tipi modellerimizin konforu ve tasarımını bir araya getirmektedir. Sezgisel kumanda, akıllı özellikler ve kısa çalışma süreli sekiz program, bulaşıkların en kısa sürede kusursuz bir temizlikte yıkanmasını sağlamaktadır.

En kısa sürede mükemmel sonuçlar

Program süresi: sadece 17 dakika

Sizin için ilk sırada sırada kısa program süreleri ve ışıltılı sonuçlar mı geliyor? O halde ProfiLine bulaşık makineleri sizin için mükemmel bir seçim. Sıcak su ve üç fazlı akım için bağlantılar, akıllı yıkama teknolojisi ve yüksek performanslı ısı pompaları, sadece 17 dakikalık çalışma sürelerini ve en ideal temizlik sonuçlarını sağlıyor. Bulaşıklarınızı her gün en kısa sürede ışıldamasını sağlayan çok sayıda yenilikçi donanım özelliklerinden yararlanın.

Videoyu izle Videoyu izle

ProfiLine serisi bulaşık makineleri, virüslerin %99,9'undan fazlasını yok ediyor.

*Tamamlayıcı Hijyen ve Viroloji Enstitüsü tarafından test edilmiş olan 'Hijyen' ve 'Yoğun' programlarında, zarflı ve zarfsız virüslerin (örneğin Corona veya influenza) ve de 'Kısa' ve 'Universal' programlarında Noro ve Adeno virüsleri dahil zarflı virüslerin öldürülmesine ilişkin sertifika uyarınca. Bu testlerde Miele'nin ProCare Shine 11OB (dozaj tavsiyesi 30 g), 12GC ve 10GC temizlik ürünleri kullanılmıştır.

Videoyu izle

Kalite

Güvenilir kalite: Miele Professional bulaşık makineleri, uzun bir kullanım ömrü için tasarlanıp test edilmiştir.

12.500 program döngüsü

ProfiLine bulaşık makineleri, laboratuar koşullarında, tipik bir kullanımı yansıtan 12.500 programlık bir kullanım ömrü için test edilmektedir ve günde 5 yıkama döngüsüne uygun olarak tasarlanmıştır.

Sağlam malzemeler

Yoğun olarak kullanılan bileşenler, titizlikle test edilmiş ve kesintisiz endüstriyel kullanımlar için tasarlanarak sağlam ve uzun ömürlü malzemelerden üretilmiştir.

Pürüzsüz yüzeyler

Kumanda panelinin yüzeyi, kirlerin birikebileceği boşluklar veya başka aralıklar içermez. Tüm yüzeyler kolayca silinebilir ve daha iyi bir hijyene katkı sağlar.

Esnek sepet tasarımı

Ayarlanabilir parçalar ve kaymaz malzemeler, bulaşıkların esnek bir şekilde yerleştirilmesini mümkün kılmak ve en iyi temizleme sonuçları için bulaşıkların ve çatal-bıçak vb. ürünlerin stabil durmasını sağlanır.

Videoyu izle Videoyu izle

3D-MultiFlex çekmece

Aşağı indirilebilir orta ve yan parçalar sayesinde artık türk kahvesi, espresso fincanları gibi ufak bulaşıklar da çatal-bıçak çekmecesine yerleştirilebilmektedir.

FlexCare bardak tutucu

Açılabilir bardak tutucularına, yumuşak silikon destekler sayesinde uzun saplı şarap bardakları da korunaklı bir şekilde yerleştirilebilir.

Daha fazla kase için bölünebilir tel sırası

Fincan tabakların ve kapların/kaselerin en iyi şekilde temizlenebilmesi için üst sepetteki her iki tel sırasından biri katlanabilmektedir.

Kullanım rahatlığı

7000 serisi Miele ankastre cihazların kullanım mantığı, ProfiLine serisi bulaşık makineleri için uygun hale getirildi. Böylece bu cihazlar, standart bulaşık makineleri gibi kolay bir şekilde kullanılabilmektedir.

Videoyu izle Videoyu izle
Bedienkomfort ProfiLine

Sezgisel kumanda

Tüm programlar sensörlü tuşlar ile sezgisel olarak kumanda edilebilir. Kolay anlaşılır semboller ve açık metin şeklinde sunulan önemli içerikler, program seçimini hızlandırır ve hatalı kumanda işlemlerini önler.

Elektrostecker

Kolay bağlantı

Tak ve çalıştır: ProfiLine makineler, bağlanmaya hazır bir şekilde kablo ve fişle birlikte teslim edilmektedir. Sadece makinayı yerleştirin, su bağlantısını yapın, fişi elektrik prizine takın ve makinenin gücünü açın.

Knock2open Geschirrspüler mit Klopfen öffnen

Knock2open

Sofistike: ProfiLine bulaşık makineleri kulpsuz mutfak dolaplarına sahip mutfaklara kusursuz entegre olur ve kapağına iki kez tıklanarak otomatik olarak açılır.

Ürünler

ProfiLine Geschirrspüler PFD 101

PFD 101

Üst panelli ve beyaz ön panelli solo cihaz.

Cihaza git
ProfiLine Geschirrspüler PFD 101U

PFD 101U

Beyaz ön panelli tezgah altı cihaz.

Cihaza git
ProfiLine Geschirrspüler PFD 101i

PFD 101i

Ankastre cihaz.

Cihaza git
ProfiLine Geschirrspüler PFD 102i

PFD 102i

BrilliantLight özellikli ankastre cihaz.

Cihaza git
ProfiLine Geschirrspüler PFD 103 Sci XXL

PFD 103 Sci XXL

XXL yıkama kabinli ve BrilliantLight özellikli ankastre cihaz.

Cihaza git
ProfiLine Geschirrspüler PFD 104 SCVi XXL

PFD 104 SCVi XXL

XXL yıkama kabinli ve BrilliantLight özellikli tam ankastre cihaz.

Cihaza git

Medyalar

ProfiLine broşürü

Broşürü indir

İletişim

Bizimle iletişime geçin

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi mi edinmek istiyorsunuz?

Lütfen iletişim formumuzu kullanın, bize bir e-posta gönderin veya bizi  telefonla ücretsiz olarak arayın. Ayrıca çok sayıda Miele Professional yetkili servisi ve satıcımız ile de iletişime geçebilirsiniz.

Bizimle iletişime geçin