Miele'deki boyut çeşitliliği

Kompakt nişler için 
Bu model, sadece 45 cm yükseklikteki ve 60 cm genişlikteki nişlere bile sığıyor. Yer açısından darlığın söz konusu olduğu mekanlarda oldukça pratik bir çözüm – ya da küçük bir fırının sizin için yeterli olduğu ve niş yüksekliğini ilave saklama alanı olarak kullanmak istediğiniz durumlarda. Alternatif bir uygulama olarak da, 60 cm yüksekliğinde nişi etkin bir şekilde kullanmak için sıcak tutma çekmecesiyle birlikte bir kullanım da öngörülebilir. 49 litrelik pişirme alanındaki üç seviyeyi çok çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. 
Klasik 
Standart olabilirler ama asla sıkıcı değiller: Klasiklerimiz genişliği de yüksekliği de 60 cm. 76 litre hacimlik pişirme alanı, 5 farklı seviyede birbirinden çeşitli uygulamalar için geniş yer sunuyor. 
Ekstra büyük pişirme alanı 
Biraz daha fazlasına ne dersiniz? 90 cm genişliğindeki enli fırınlarımızda bütün hindi ya da aynı anda birden çok rostoyu konforlu bir şekilde pişirebilirsiniz. Üç seviye ve 90 litre pişirme alanı hacminde her türlü yemek fikriniz için yer var – fırının montajı için 48 cm yüksekliğe sahip niş gerekiyor. 
Modele bağlı donanım özellikleri