Çok yönlüdür ve yer kaplamaz

Buharda pişirme
Buharda pişirme, en sağlıklı yemek hazırlama yöntemlerinden biri olarak kabul edilir. Peki buharda pişirmeyi bu kadar sağlıklı kılan şey nedir? Bu yöntemde malzemeler nispeten düşük sıcaklıklarda pişirilir, böylece çoğu zaman çok yüksek sıcaklıkların kullanıldığı geleneksel pişirme yöntemlerinin aksine değerli vitamin ve mineraller korunur. Aynı zamanda buharda pişirme yönteminde doğrudan suyla temas gerçekleşmez; böylece gıdalar kendilerine özgü yoğun tatlarını korumaya devam ederler. Buharda pişirmenin avantajları bilim insanları tarafından da kanıtlanmıştır: Buharda pişirilmiş gıdalarda özellikle de C vitamini oranı belirgin ölçüde daha yüksektir, örneğin buharlı fırında hazırlanmış biberdeki besin miktarı, pişmemiş biberdeki kadardır – hem sağlığınız hem de damak tadınız için bir avantaj.
Pişirme ve kızartma
Daima tam kıvamında: Üst/alt ısıtma, üst ya da alt ısıtma, büyük ya da küçük ızgara, turbo ızgara ya da yoğun pişirme gibi kaliteli fırın fonksiyonları sayesinde tüm yemekleriniz en uygun şekilde pişirilir. Malzeme iç sıcaklığını takip eden, pişirme süresini otomatik olarak hesaplayan ve istenilen iç sıcaklığına varılmasıyla pişirme işlemini durduran DGC Pro gıda termometresiyse pişirme süreçlerinize daha fazla konfor katıyor.
Akıllıca bir araya getirilmiş 
DGC ile, nem ilaveli pişirme modunda buhar püskürterek pişirme işlemine nem katabilirsiniz. Bu sayede parlak yüzeyli kabarık ekmekler ve sulu kızartmalar hazırlayabilirsiniz.Nemi yüzde olarak tam ayarlayarak ve birkaç pişirme adımını birleştirerek DGC Pro'nun pişirme ortamını daha da hassas bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu da DGC Pro'nun hem nemli hem de kuru ısıyı kombinasyonlu pişirme adı verilen yeni bir çalışma modunda birleştirmesine olanak tanır ve böylece tek bir cihazda 3 işlev sunar.
Modele bağlı donanım özellikleri