Kızartma yapmak hiç bu kadar kolay olmadı

Mükemmel sonuçlar
Toplam üç pişirme kademesinden biri seçildikten sonra optimum pişirme sıcaklığına hızlıca ulaşılır ve bu durum akustik sinyal ile onaylanır. Sıcaklık bir kez ayarlandıktan sonra tüm işlem boyunca aynı kalır. Güç kademelerinin ayarlanmasına gerek kalmaz.
Esnek kullanılabilir
TempControl istenilen her indüksiyona uygun tava ile kullanılabilir. Böylelikle yeniden tencere satın alınmasına gerek kalmaz. Yuvarlak TempControl ocağı gerekirse örn. yemek pişirmek için alışılmış işlemlerde de kullanılır.
Kullanımı kolay
Farklı ısı alanlarına sahip üç kızarma kademesi arasında seçim yapabilirsiniz. Böylelikle her bir gıda maddesi mükemmel hazırlanabilir. Birçok yemeğin tadının tamamlanması için bir sos gereklidir, örn. bolonez veya tavuk sosu. TempControl, pişirme kademesi seçildikten sonra sıcaklığı düşürür. Sıçrayan soslar artık geçmişte kaldı.
Yüksek güvenlik
TempControl, tavadaki yağ veya tereyağın aşırı ısınmasını güvenli bir şekilde önler. Bu bir yandan güvenlik sağlar, diğer yandan ise pişirilen yemek için daima en uygun sıcaklık sağlanmış olur. Artık hiç bir şey yanmaz.
Sıcak tutma Plus
Miele indüksiyonlu ocakları, temel olarak bir sıcak tutma otomatiğine sahip olup bu uygulamada yemekler optimum servis edilme sıcaklığında tutulur. TempControl ayrıca, soğuk yemeklerin, örn., tencere yemeklerinin hassas bir şekilde, tencerenin dibi tutmadan ısıtılabilmesini sağlayan bir fonksiyona da sahiptir.
Modele bağlı donanım özellikleri