Miele felsefesi pişirmeyi çok kolaylaştırır

Easy-kontrol Plus
Merkezi bir Artı/Eksi düğmesi ile pişirme programları seçilebilir. Çok konforlu: Pişirme alanı seçimi ve zaman ayarı kullanımı.
Doğrudan seçim
Merkezi bir rakam sırası ile tüm ocakları kontrol edebilirsiniz. Güç kademesini ve süreyi doğrudan, hızlı ve sezgisel bir şekilde seçebilirsiniz. Çok konforlu: Kolay zaman ayarlama imkanı.
Doğrudan seçim Plus
Güç kademesini ve süreyi burada da hızlı ve sezgisel olarak seçebilirsiniz. Ocakların tamamı için aydınlatılmış bir rakam sıraları mevcuttur. Cihaz kapatıldığında tüm rakam sıraları görünmezdir ve şık olduğu kadar zarif bir görünüm sergiler.
Düğme ile kumanda
Bu kumanda ile güç kademeleri ve süreleri hızlı ve sezgisel olarak ayarlanabiliyor. Her ocak için çok kolay seçim yapabileceğiniz ayrı bir düğme vardır.
SmartSelect
Güç kademeleri oldukça hızlı ve sezgisel olarak seçilebilir. Her ocak alanı için sarı aydınlatılmış sayı sırası vardır. Böylece her bakış açısından yüksek bir okunabilirlik sağlanır. Kısa süreli alarmın ve kapama otomatiğinin yanında üç haneli göstergenin ayrı seçimiyle, zamanlayıcı süreleri daha konforlu ayarlanabilir.
SmartSelect White
Bu kumandada, SmartSelect'in konfor sağlayan tüm özellikleri mevcuttur. 6000 nesline ait gömme cihazların tasarımıyla mükemmel bir uyum içerisindedir. Beyaz göstergeler özellikle kontrastlı olup böylelikle çok rahat okunabilirler.
Modele bağlı donanım özellikleri