Mutfak yaratıcılığını teşvik eden doğru çerçeve

Klasikler: Paslanmaz çelik gazlı ocaklar
Klasik paslanmaz çelik gazlı pişirme alanı profesyonel özellikli pişirme alanları sunan muhteşem tasarım sayesinde şekillenir. Ocak aynası ile yakalanan uyum ön cephedeki paslanmaz çelik renkte düğmeyi gösterir. Bölmeli tencere taşıyıcı tencerelerin kolay taşınmasını sağlar ve emaye özelliği sayesinde kolay temizlenir.
Entegre edilenler: Düz gazlı ocaklar
Profesyonel paslanmaz çelik gazlı ocaklar mutfağa mükemmel bir düz tasarım sunar. Yüksek kaliteli emaye döküm tencere taşıyıcı bulaşık makinesinde yıkanabilir. Metal düğmelerle kumanda edilir. Paslanmaz çelik gazlı pişirme alanları üst sınıf akıllı elektronik sistemle donatılmıştır. Bu nedenle QuickStart ve GasStop& ReStart gibi yüksek kaliteli özellikler sunar.
Şık tasarımlılar: Cam seramik gazlı ocaklar
Cam seramik gazlı pişirme alanının çok şık bir yapısı vardır. Yüksek kaliteli emaye dökme tava taşıyıcı bulaşık makinesinde yıkanabilir ve diğerlerine boş alan ve güvenli bir konum sağlar -hatta büyük pişirme gereçleri için bile. Gerçek metal düğmeler sayesinde Miele kalitesini hissedebilirsiniz. "Zarif olanlar" orta sınıf itibariyle, ek olarak bir Timer ve başka özellikler ile daha fazla konfor sağlayan akıllı bir elektroniğe sahiptir.
Modele bağlı donanım özellikleri