Özel pişirme alışkanlıkları için ısıtma türleri

İndüksiyonlu
Trend belirleyen model. İndüksiyonla pişirme işlemi esnasında ısı doğrudan tencere tabanına verilir. Tencerenin boyutu otomatik olarak algılanır. Avantajları: Pratikte enerji kaybı yaşanmaz. Ocak bölmesinin yanındaki kısımlar oldukça soğuk kaldığından pişirme çok güvenli hale gelir.
Gaz
Kuvvetli veya yumuşak pişirme: Klasik Miele gazlı ocaklarda her şey mümkün. Farklı genişlikler ve donanımlar mevcuttur. Elektronik kontrollü ProLine gaz brülörleri yenilikçi güvenlik ve konfor özelliklerine sahiptir.
Elektrik
Ocaklar, cam seramiğin altında bulunan bir radyatör üzerinden ısıtılır. Bu, ocağın kırmızılaşmasıyla gerçekleşir. CombiSet serisinin elektrikli pişirme alanları da elektrikli pişirme alanları gibi farklı ocak boyutlarına sahiptir.
Modele bağlı donanım özellikleri