Tüm montaj seçeneklerine uygun doğru çözüm

Düz panelli davlumbazlar
Miele düz panelli davlumbazlar üst dolaba monte edilir ve neredeyse hiç görünmez. Dolabın altında, modele bağlı olarak ince paslanmaz çelik veya obsidyen siyahı kumanda paneli görünür. Özellikle sade tasarlanmış mutfaklar için geliştirilen çözüm ise şeffaf cam panelli modeldir.
Alt montaj davlumbazları
Üst dolaplarınızdan fedakarlık etmek istemiyorsanız da Miele'nin alt montaj davlumbazları ile yerden tasarruflu çözümlere sahip olabilirsiniz. Kompakt olduğu kadar güçlü, üst dolap altına veya doğrudan duvara monte edilebilir. Küçük mutfaklar için ideal.
Havalandırma yapı taşları
Bireysel mutfak tasarımı; örn. havalandırma yapı taşları sayesinde çarpıcı bir baca görünümü elde edilebilir. Bu sayede neredeyse sınırsız bir planlama ve tasarlama özgürlüğüne sahip olursunuz. Mutfağınızdaki tüm işler için ideal. Hayal gücünüzü serbest bırakın!
Ara montaj davlumbazları
Davlumbazların tamamen gizlenmesini tercih edenler aspiratörde karar kılmalıdır. Mutfak mobilyası ile kaplanan davlumbaz gövdesi üst dolabın arkasına tamamen gizlenir. Dolap içinde kalan aspiratör gövdesi mutfağa homojen ve sade bir görünüm kazandırır.
Modele bağlı donanım özellikleri