Hangi taze tutma sistemini arzu ediyorsunuz? 

Taze gıdalar sağlıklı beslenmenin temelini oluşturur. Pazardan alınan taze meyve ve sebzeler aynı tazelikte kısa sürede tüketilmelidir. Ancak pişirilecek malzemeyi her gün taze almayı kim başarabiliyor?Alışveriş esnasında gıdaların kalitesinin yanı sıra saklama koşulları da önemlidir. Bu, bir gıdanın hazırlanırken ne kadar taze, lezzetli ve sağlıklı olduğunu belirler. Çözüm: PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro ve DailyFresh taze tutma sistemleri. 
PerfectFresh Active
Bundan daha fazla tazelik mümkün değil: Çekmecedeki etkin ve gözle görünür nemlendirme, bir hava nemlendirici tarafından sağlanmakta ve böylece gıdalardaki nemin alınması önlenmektedir. Çekmece çok fazla doldurulmadığında bile sebze ve meyveler en iyi şekilde saklanır. Bu taze tutma sistemi, nemlendirme fonksiyonu ile birlikte 0 ile +3 °C arasında otomatik ayarlı sıcaklık bölgesi sunmaktadır. Bu şekilde et, balık ve birçok süt ürünü 3  kata kadar daha uzun süre ve sebzeler ve meyveler 5 kata kadar daha uzun süre taze kalır.brÜstelik fonksiyon ve görsellik de dikkat çekicidir – Tüm bakışları üzerine çeken bir Eyecatcher! 
PerfectFresh Pro
Gıdalar 5 kata kadar daha uzun süre taze kalır. 0 °C ile +3 °C arasında otomatik ayarlanan sıcaklık aralığında et, balık ve birçok süt ürünü 3 kata kadar daha uzun süre taze kalır. Hatta çekmecedeki optimize edilmiş nem ayarı sayesinde meyve ve sebzeler 5 kata kadar daha uzun süre taze kalır. 
DailyFresh
Soğutucu bölmedeki büyük çekmece çok sayıda taze gıda için yer sunuyor. Çekmecede nem en iyi şekilde muhafaza edilir. Bu sayede sebze ve meyveler 2 kat daha uzun süre taze kalır.Bazı modellerde ExtraCool çekmece mevcuttur ve bu çekmecede sıcaklık, buzdolabının geri kalanına kıyasla daha düşük olduğu için et, balık ve süt ürünleri için idealdir.
Modele bağlı donanım özellikleri