Uzun bir kullanım ömrü için yüksek Miele kalitesi

Motor dayanıklılık testi: Çok sağlam!
Elektrikli süpürgelerimizden ilk kullanımdan son kullanıma kadar maksimum güç bekleriz: Zorlayıcı testlerde sürekli olarak açılıp kapatılan Miele motorları kendilerini kanıtlamalıdır.
Direğe çarpma testi: Çok dayanıklı!
Miele elektrikli süpürgeler gerçek hayatta birçok çarpmaya ve engele karşı dayanıklı olmalıdır; bu test kapsamında ardı ardına 16.500 defa. Miele gövdeleri ve tekerlekleri çok dayanıklıdır.
Kablo sarma testi: Tamamen güvenilir!
Miele elektrik kabloları test kapsamında 10.000 kez çıkarılıp tekrardan sarılır. Ancak bu sayede rahatlar ve cihazın ev ortamınızda da güvenilir bir şekilde çalışacağına inanırız.
Hortum testi: Çok dayanıklı!
Miele süpürge hortumları laboratuarlarda 120.000 kez döndürülür, bükülür ve 5 kg'lık bir ağırlıkla uzatılır. Kısacası; Miele elektrikli süpürgenizi kolaylıkla arkanızdan çekebilirsiniz.
Süpürge ayağı testi: Çok dayanıklı!
Miele zemin başlıkları, farklı zemin döşemelerinde 1.000 km katedebilmelidir – bu mesafe, yaklaşık Berlin ile Paris arasındaki mesafeye eşittir. Bu testte başlıklar, halı döşenmiş kapı eşiğinden 40.000'den fazla kez geçmektedir.
Tutamaç testi: Kesinlikle bükülmez!
Miele elektrikli süpürge tutamaçları 5 kg'lık yüklere maruz bırakılır ve 120.000 kez kaldırılarak indirilir. Tutamaç, sürekli olarak uygulanan bu kaldırma kuvvetine dayanabilmelidir.
Miele ürün testleri tüm kullanımlardan daha zorlayıcıdır: Miele elektrikli süpürgeleri seri üretime geçmeden önce test laboratuarlarında gerçekleştirilen zorlayıcı testlerden geçmelidir.
Modele bağlı donanım özellikleri