Elektrik süpürgeniz ne yapabilmeli?

Hayvanseverler için: Cat & Dog
Turbo fırçalı Cat & Dog ile halılardaki ve yolluklardaki saçlar ve tüyler tamamen temizlenir. Kötü kokuların yayılmasını önlemek amacıyla bunlar, Complete C3'teki Active AirClean filtredeki verimli şekilde bertaraf edilir.
%99,999 temiz hava*: Allergy
Miele Allergy, tüm zeminleri polenlerden, maytlardan ve diğer alerjenlerden arındırır. HEPA 13 filtresi* odanın havasını temizler ve süpürme sırasında ince tozlar dahil tüm partiküllerin % 99,999'u* filtrelenir. Alerjik kişiler artık rahat bir nefes alabilir!
Ahşap zeminler üzerinde birinci sınıf: Parke
Hassas parke fırçası ile birlikte sunulan Parquet ile dikkat gerektiren zeminler kolayca temizlenir.
Özel istekleri bile karşılayan özel çözümler
Özel yaşam alanları ve yaşam koşulları özel çözümler gerektirir. Miele, özel oda hijyeni gereksinimlerinizi eksiksiz ve kusursuz şekilde karşılamayı amaçlamaktadır. Bu sebeple Miele, özel donanım özelliklerine sahip farklı elektrikli süpürge modelleri sunmaktadır.Daha sonra satın alabileceğiniz orijinal Miele aksesuarları ile Miele elektrikli süpürgelerinizi değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda uyarlayabilirsiniz: örneğin; bir evcil hayvan edindiğinizde, zemin döşemelerinizi yenilediğinizde ya da ev tozu alerjisinin ortaya çıkması durumunda.
Zemin temizliği artık daha kolay: Comfort
Kullanımı en rahat Miele elektrik süpürgesi: Süpürgedeki tüm önemli fonksiyonları tutma sapındaki uzaktan kumandayla kontrol edebilirsiniz. DynamicDrive döner tekerlekleri sayesinde Miele Comfort kolayca hareket ettirilebilir.
Üstün donanım: Brilliant
SpotLight bulunan Comfort tutacak, DynamicDrive tekerlekler, HEPA 13* ve ışıklı park sistemi, bu modelin özelliklerinden bazıları. Benzersiz bronz PearlFinish mat boya ve krom uygulamalar, Miele Brilliant'a sıra dışı güzellikteki görünüşünü kazandırıyor.
Süper sessiz: Silence
Sadece 64 dB ile Complete C3 Silence, Miele ürünlerinin en sessiz elektrikli süpürgesidir. Bu değere, özellikle fanın gürültü izolasyonu ve de gürültüyü azaltıcı Sessiz AirClean filtre sayesinde ulaşılmaktadır.
EN 60312-1 uyarıncaEN 1822/2011 uyarınca Modele bağlı donanım özellikleri