Elektrik süpürgeniz ne yapabilmeli?

Ahşap zeminler üzerinde birinci sınıf: Parquet
Hassas parke fırçası ile birlikte sunulan Parkett & Co. ile dikkat gerektiren zeminler kolayca temizlenir.
%99,999 temiz hava*: Allergy
Miele Allergy, tüm zeminleri polenlerden, maytlardan ve diğer alerjenlerden arındırır. HEPA-13 filtresi* odanın havasını temizler ve süpürme sırasında ince tozlar dahil tüm partiküllerin %99,999'u* filtrelenir. Alerjik kişiler artık rahat bir nefes alabilir!
Tüm hayvan severler için özel model: Cat & Dog
Cat & Dog, turbo fırçası ile halı ve kilimlerdeki saçlar ve tüyler tamamen alır. Kötü kokuların yayılmasını önlemek amacıyla bunlar, Complete C3'teki Active AirClean filtredeki verimli şekilde bertaraf edilir.
Özel istekleri karşılayabilen özel çözümler
Özel yaşam alanları ve yaşam koşulları özel çözümler gerektirir. Miele, özel oda hijyeni gereksinimlerinizi eksiksiz ve kusursuz şekilde karşılamayı amaçlamaktadır. Bu sebeple Miele, özel donanım özelliklerine sahip farklı elektrikli süpürge modelleri sunmaktadır.Daha sonra satın alabileceğiniz orijinal Miele aksesuarları ile Miele elektrikli süpürgelerinizi değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda uyarlayabilirsiniz: örneğin; bir evcil hayvan edindiğinizde, zemin döşemelerinizi yenilediğinizde ya da ev tozu alerjisinin ortaya çıkması durumunda.
Süper sessiz: Silence
Sadece 64 dB ile Complete C3 Silence, Miele ürünlerinin en sessiz elektrikli süpürgesidir. Bu değere, özellikle fanın gürültü izolasyonu ve de gürültüyü azaltıcı Sessiz AirClean filtre sayesinde ulaşılmaktadır.
Zemin temizliği artık daha kolay: Comfort
Kullanımı en rahat Miele elektrik süpürgesi: Süpürgedeki tüm önemli fonksiyonları tutma sapındaki uzaktan kumandayla kontrol edebilirsiniz. Dynamic Drive tekerlekleri sayesinde de Miele Comfort kolayca hareket ettirilebilir.
EN 60312-1 uyarıncaEN 1822/2011 uyarınca Modele bağlı donanım özellikleri