Elektrik süpürgeniz ne yapabilmeli?

Ahşap zeminler üzerinde birinci sınıf: Parquet
Hassas parke fırçası ile birlikte sunulan Parkett & Co. ile dikkat gerektiren zeminler kolayca temizlenir.
%99,999 temiz hava*: Allergy
Miele Alerji sadece zemini temizlemez aynı zamanda poleni, akarları ve diğer alerjenleri giderir. HEPA 13 filtreniz* odanın havasını bile temizler: Süpürme sırasında tüm partiküllerin %99,999'undan fazlası*, hatta ince toz taneleri bile çevredeki havadan emilir. Alerjisi olanlar rahat nefes alabilir!
Tüm hayvan severler için özel model: Cat & Dog
Turbo fırçalı Cat & Dog ile halıfleks ve uzun halılardaki saçlar ve tüyler tamamen temizlenir. Kötü kokuların yayılmasını önlemek amacıyla bunlar, Complete C3'teki Active AirClean filtredeki verimli şekilde bertaraf edilir.
Özel istekleri karşılayabilen özel çözümler
Özel yaşam alanları ve yaşam koşulları özel çözümler gerektirir. Miele, özel oda hijyeni gereksinimlerinizi eksiksiz ve kusursuz şekilde karşılamayı amaçlamaktadır. Bu sebeple Miele, özel donanım özelliklerine sahip farklı elektrikli süpürge modelleri sunmaktadır.Daha sonra satın alabileceğiniz orijinal Miele aksesuarları ile Miele elektrikli süpürgelerinizi değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda uyarlayabilirsiniz: örneğin; bir evcil hayvan edindiğinizde, zemin döşemelerinizi yenilediğinizde ya da ev tozu alerjisinin ortaya çıkması durumunda.
EN 60312-1 uyarıncaEN 1822/2011 uyarınca Modele bağlı donanım özellikleri