Mükemmel toz çekme

Mükemmel toz çekme
Her apartman ve ev farklı şekilde tasarlandığından ve kişisel yaşam şartları farklı olduğundan elektrik süpürgeleri için geniş aksesuar yelpazesi sunuyoruz. Miele elektrik süpürgeniz ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Örn. uygun zemin başlığı, zemin döşemeleri için fırçalar ve farklı alanlar için özel aksesuarlar. Erişilmesi zor alanları veya dolapların üst yüzeylerini, başlığı eğerek veya yukarılara zahmetsizce ulaşarak temizleyebilirsiniz. Süpürge tozu dışarı vermez ve mükemmel şekilde emer.
Miele tozu güvenli bir şekilde tutar
Orijinal Miele toz torbası, motor koruması ve hava filtresinden oluşan Miele AirClean filtre sistemi büyük ölçüde hijyen sağlar. Miele eleltrik süpürgesinin orijinal Miele aksesuarlarını kullandığınızda oda havasının ince toz etkisi önemli derecede azalır. Bu filtre kombinasyonu sayesinde ince tozların* %99,9'u * filtrelenir. Süpürme işlemi esnasında oda havası da temizlenir!
IEC 62885-2 uyarınca AirClean filtre sistemi ile donatılmış Miele cihazlar kullanıldığında Modele bağlı donanım özellikleri