Tatil anıları canlansın mı?

Pişirme ve fırınlama için ilham
Tatil ortamını evimizde hangi yemek tarifi ile canlandırabiliriz? Pişirme ve fırınlama için yeni fikirler ve ipuçları gerektiğinde, Miele@mobile App uygulamasının yemek tarifi fonksiyonu tam da ihtiyacınız olan şeydir: Kısa sürede özel günler için doğru yemek tarifini bulur veya günlük hayatınız için ilham alabilirsiniz. Bu şekilde alışkın olduğunız yemek planınıza ani bir kararla da yeni yemek tarifi fikirleri ekleyebilir, gözde olan yemek pişirme tekniklerini deneyebilir veya mevsim yemekleri pişirmek istediğinizde besin değerlerini belirten doğru yemek tarifini bulabilirsiniz.
Miele'nin iş ortağı Kitchen Stories
Başarılı “Kitchen Stories” yemek pişirme uygulaması ile yemek pişirmek, sayısız yemek tarifi, anlaşılır videolar ve mutfak ipuçları ile artık çok kolaylaşıyor ve yaratıcı hale geliyor. Miele, bu uygulamada doğrudan yer alıyor ve Kitchen Stories ile birlikte size özgü yemek pişirme faaliyetlerinizi şekillendiriyor.
Instrukciju video vienkāršai pagatavošanai
Özel hazırlama yöntemlerini veya yapmanız gereken işlemleri adım adım okumak zorunda değilsiniz – Mevcut “How-to” (Nasıl) videoları, yeni başlayanlar ve deneyimliler için kolay anlaşılır bir şekilde, örneğin bir soğanın nasıl düzgün kesileceği veya deniz taraklarının nasıl mükemmel sotelendiği gibi ipuçları ve öneriler gösterir. Bir yemek çok hoşunuza gittiğinde, yemeğin tarifini favori tarif olarak kaydedin. Veya belirli bir yemek tarifi için kişisel alışveriş listesini oluşturun.
"Yemek tarifi mükemmeldi. Hazırlaması da gerçekten kolaydı."
Modele bağlı donanım özellikleri