Tek cihazda aralıksız yıkama ve kurutma

Bir Miele kurutmalı çamaşır makinesinde bir kazan dolusu çamaşır yıkayabilirsiniz. Ancak kurutma için çamaşırlar daha fazla yere gereksinim duyduğundan, her bir işlemde daha az miktarda çamaşır kurutulabilir. Büyük miktarlarda çamaşır yıkayıp, kurutacağınızda, çamaşır makinesi ile kurutma makinesini ayrı olarak satın almanızı öneririz. İki ayrı makinede paralel olarak yıkama ve kurutma yapabilir ve bu şekilde çamaşır yığınlarınızı hızlıca kaldırabilirsiniz. Hangi çözümü kullandığınız önemli değil; sizlere mükemmel bir temizlik ve hassas bir kurutma sonucu sunuyoruz. Diğer bir ifadeyle: Made by Miele kalitesi sunuyoruz.Tek kişilik haneler veya yerin kısıtlı olduğu durumlarda 5 kg yıkama ve kuruma imkanı sunan kompakt makineler ideal çözümdür.Yer olduğu müddetçe, en az 2 kişilik haneler için XL modeli tavsiye ederiz. Çok fazla çamaşır çıkan hanelerde, yıkama ve kurutma için 2 ayrı cihaz mükemmel seçimdir.
Miele kompakt çamaşır kurutma makinesi
Kompakt teknoloji, kompakt ebatlar. Miele çamaşır kurutma makinesi WT1 60 cm'lik gövde derinliğiyle 4 kg'ye kadar çamaşırı kesintisiz yıkayabilir ve kurutabilir. Sadece yıkama yapılacaksa cihaz 7 kg'ye kadar çamaşırı tek bir yıkamada yıkar. Dolayısıyla da bu cihaz, ortalama çamaşırın biriktiği küçük evler için idealdir. WT1 kompakt modelinde iki farklı siperlik eğimi arasından seçim yapabilirsiniz.
Düz panel
Düz panelli kurutmalı çamaşır makinesi mevcut mutfağınıza kusursuz şekilde entegre edilebilir. Makine ayrıca, en az 85 cm boşluk niş yüksekliğine tezgahın altına kolayca itilebilir. Makinenin üst paneli, alternatif olarak bir tezgah altı seti ile değiştirilebilir ve bu durumda kurutmalı çamaşır makinesi, 82 cm'lik nişlere bile sığabilir.
Eğimli panel
Eğer çamaşır kurutma makinenizi evde boş bir yere veya kilere koymak istiyorsanız bunun için yamuk siperlikli tasarım mükemmeldir. Siperlikteki hafif eğimden dolayı göstergeyi rahatça okumak mümkündür.
Miele XL kurutmalı çamaşır makinesi
Bu büyük kapasiteli kurutmalı çamaşır makinesi, çok miktarda çamaşırın yıkandığı haneler için çok uygundur. 67 cm gövde derinliği ile tek bir seferde 6 kg'a kadar çamaşır yıkanabilir ve kurutulabilir. Sadece yıkama yapmak istediğinizde ise cihaz 9 kg'a kadar çamaşır alabiliyor. Solo makine olarak tasarlanmış olan XL modelde, gösterge paneli, ekranın kolayca okunmasını sağlamak için eğik tasarlanmıştır.
Modele bağlı donanım özellikleri