Taleplerinizin en uygun şekilde karşılanması için

Klasik – 14 cm yükseklik, 60 cm genişlik
Sahip oldukları 14 cm'lik yükseklikleri sayesinde Miele Gourmet sıcak tutma çekmecelerini 45 cm yüksekliğindeki kompakt cihazlarla optimum bir şekilde kombine edebilirsiniz, örneğin: bir Miele tam otomatik kahve makinesiyle, buharlı fırınla, fırın özellikli buharlı fırınla ya da mikrodalgalı fırınla – 60 cm yüksekliğindeki nişinizi mümkün olan en iyi şekilde kullanabilmeniz için. Miele çekmecenizin mutfağınızdaki cihaz tasarımına uyması için de iki farklı tasarım varyasyonu arasından, mutfağınıza uyumlu bir görüntü kazandıracak olanı seçebilirsiniz. 
Ekstra büyük – 29 cm yükseklik, 60 cm genişlik
29 cm yükseklikteki gurme sıcak tutma çekmecemiz yer açısından son derece avantajlı. 60 cm'lik klasik yüksekliğe sahip bir fırınla bir arada kullanıldığında, 88 cm yüksekliğindeki nişler için mükemmel bir kombinasyonu elde etmiş olur ve mevcut mekanı optimal bir şekilde kullanabilirsiniz. Sıcak tutma çekmeceleri, 3 farklı cam rengine ve paslanmaz çelik ön cephe tasarımına sahiptir. PureLine tasarım serisi cihazlarında ayrıca paslanmaz çelik dekoratif bir şerit de bulunur. Bu şekilde mutfağınızda her zaman ahenkli bir görünüm elde edebilirsiniz.
90 cm boşluklar için kombine çözüm 
45 cm yüksekliğindeki iki cihazın üst üste yerleştirilmesi ve hemen yanlarına 60 cm yüksekliğindeki bir cihazın yerleştirilmesiyle bu gurme sıcak tutma çekmecesi oluşan nişi mükemmel bir şekilde dolduruyor. 60 cm'lik cihazın altında oluşan boşluğu doldurmak için, ESW 7030 gurme sıcak tutma çekmecesi kullanılabilir. 32 cm'lik ön cephesi, diğer tüm Miele gurme sıcak tutma çekmecesinden yüksektir. Bu şekilde üste yerleştirilen cihaz ile arada oluşan boşluk görüntüsü en aza indirilir ve her iki 45 cm'lik cihaz arasındaki boşluk ile eşitlenir.Bu yerleşim seçeneğinde, her iki 45 cm'lik cihaz arasında ideal boşluk yaratmak için bir ENB 1060 taban kullanılmalıdır.ESW 7030, Miele KWT 6422 iG şarap dolabı ve yanına yerleştirilen 60 cm yüksekliğindeki ankastre cihaz ile kombinasyon oluşturmak için idealdir.
Modele bağlı donanım özellikleri