En yüksek lezzet için en yumuşak pişirme

Özel bir keyif için 
Lezzeti bir adım öteye götürün – Sous-vide pişirme yöntemiyle yemeklerinizden alınan zevki doruğa taşıyın. Yöntemin sunduğu en önemli avantajlardan biri, belli bir iç ısıya varılması amacıyla malzemenin tamamen dengeli, eşit oranlı bir şekilde pişiriliyor olması. Böylece kenar kısımların aşırı pişmesi durumu ortadan kalkıyor. Aromalar oksijenle tepkileşemediği için de gıdaların tadı korunmuş oluyor, tıpkı vitamin ve besin maddelerinin de korunduğu gibi. Bir diğer avantaj: Geleneksel pişirme yöntemleriyle kıyaslandığında, sous-vide pişirme yönteminde pişirme kayıpları belirgin ölçüde daha az gerçekleşiyor, çünkü nem, gıda malzemelerinde kalmaya devam ediyor. Yoğun bir lezzet deneyimi için sous-vide pişirme öncesinde malzemenizi marine sosuyla ya da baharatlarla birlikte vakumlayın. Pişirme sonuçları daima yeniden üretilebilir. 
Mümkün olan en yumuşak sonuçlar 
Yumuşacık ve aromalı – Yağlı dana etleri ya da kanatlı etleri, sous-vide pişirme yöntemiyle son derece yavaş ve sabit düşük sıcaklıklarda pişirilir. Böylelikle et, müthiş sulu ve yumuşacık kalır. Aynı zamanda da et hücreleri, öz sularını kaybetmeden gevşer. Fazla pişirme söz konusu olmaz. Öte yandan kızartma aromalarını seviyorsanız da sorun değil: Bunun için eti vakumlama işlemi öncesinde ya da sonrasında kızartmanız yeterli. Bu sayede malzemeniz hem içi hem de dışı tam kıvamında hazırlanmış olur. 
Modele bağlı donanım özellikleri