Özel lezzet keyfi için

Sous Vide pişirme yöntemi
Sous Vide pişirme yönteminin art yönlerini bilen, daha uzun süren pişirme süresini rahatlıkla göze alıyor. Lezzet keyfi garantisi! Avantajlardan biri, belirli bir ana sıcaklığa ulaşmak için eşit pişirme uygulanmasıdır. Fazla pişmiş kenar alanları bu yöntemde oluşmaz. Aromalar oksijenle temas etmez ve gıda maddelerinin suyu korunur. Ayrıca pişirilen yemek baharatla veya marine edilmiş şekilde vakumlanabilir. Pişirme sonuçlarına daima yeniden ulaşılabilir.
Özellikle yumuşak et
Etler sabit derecede düşük sıcaklıkta yavaşça pişirilir. Böylelikle etler yumuşak ve son derece sulu kalır. Koruyucu pişirme işlemi sayesinde etin suyu dışarıya atılmadan et hücreleri gevşer. Fazla pişirilmesi mümkün değil. Etinin koyu bir renge sahip olmasını isteyenler vakumlamadan önce veya sonra kısa ve yoğun bir şekilde kızartma yapabilir.
Modele bağlı donanım özellikleri