Miele'nin en küçük torbasız elektrikli süpürgesi

Kompakt tasarım – Yüksek performanslı teknoloji 
Miele'nin en küçük torbasız Boost CX1 elektrikli süpürgesi ile sadece maksimum temizleme peformansından yararlanmakla kalmaz, aynı zamanda kompakt bir tasarıma da sahip olursunuz. Elektrikli süpürge oldukça kullanışlıdır ve çok rahat yönlendirilebilmektedir. Dar ölçüleri sayesinde olukça sıkışık oda düzeninde de kusursuz hijyen ve temizlik sağlamaktadır. Boost CX1'i çok rahat bir şekilde istediğiniz yerde saklayabilirsiniz. Böylece her daim kullanıma hazır olur. Parke, laminat veya halı farketmez – Miele'nin en küçük torbasız elektrikli süpürgesi her türlü zemindeen yüksek performansı sergiler. Yüksek verimli bir filtrasyon sistemi maksimum hijyen sağlıyor. Tekerleklerin göze hoş gelen tasarımı ile ayrıca her türlü modern yaşam ortamına uyum sağlamaktadır.
TrackDrive – Her zaman rotasında kalır 
Miele torbasız Boost CX1 elektrikli süpürge, yan tarafta yer alan tekerlekler sayesinde oldukça rahat kullanışlıdır. Yönlendirme sırasında yolundan çıkmaz ve devrilme tehlikesi söz konusu değildir. Bu özellik, özellikle sıkışık oda düzeninde avantaj sağlamaktadır. Miele elektrikli süpürge, ilerleme sırasında mobilyalara veya kapı çerçevelerine çarpmaz. TrackDrive özelliği, eşyalarınızın sürekli korunmasını ve zeminlerinizin kusursuz ve yıpranmadan temizlenmesini sağlamaktadır.
Merdiven basamaklarında sağlam yerleştirme
Miele elektrikli süpürgesini merdivenler üzerinde de bırakmak istiyorsunuz öyle mi? Miele Boost CX 1'in yan taraflarında yer alan tekerlekler sayesinde hiç sorun değil. TrackDrive, süpürgenin yanlara doğru hareket etmesini önlemektedir – böylece Miele elektrikli süpürgenizi her merdiven basamağı üzerinde sorunsuz yerleştirebilirsiniz. Bu özellik, özellikle süpürmeye ara verip başka işlerle uğraşmak istediğinizde veya ellerinizi dinlendirmeye ihtiyaç duyduğunuzda size rahatlık sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde dar merdivenlere de sorunsuz bir şekilde yerleştirebilirsiniz.
Geri dönüşüm malzemesinden filtre – Çevre koruması 
Sürdürülebilir faaliyetler, Miele için olmazsa olmazdır ve şirket geleneğinin bir parçasıdır. Bundan dolayı torbasız Boost CX1 elektrikli süpürgemizin Hijyen AirClean filtresinin çerçevesi geri dönüştürülebilir plastikten imal edildi. Böylece sadece maksimum hijyen sağlanmamakta, aynı zamanda ekolojik bilançonun iyileştirilmesine katkıda bulunulmaktadır. 
En iyi sonuçlar için kuvvetli hava akımı
Yenilikçi Vortex teknolojisi sayesinde Miele Boost CX1 elektrikli süpürgesi, 100 km/saat üzeri hızda aşırı kuvvetli bir hava akımı oluşturmaktadır. Bu sayede torbasız elektrikli süpürge mükemmel bir temizleme performansına sahiptir – kusursuz temizleme sonuçları için. Kompakt boyutuna rağmen hem kaba hem de ince tozları sorunsuz bir şekilde çekmektedir. Böylece evinizde arasında her zaman kusursuz hijyenin keyfini çıkarırsınız.
Modele bağlı donanım özellikleri