Miele Complete C3 Power

Miele Complete C3 Power

Tam güç için son şans

Miele C3 Power 1600 W, 900 W'den fazla güç isteyenler için mükemmel bir çözümdür. Bu fırsatı kullanın: 1600 W'lık elektrikli süpürge almak için son şansınız.

Özel kampanya modelimizi inceleyiniz.

Miele Complete C3 Power

En yüksek emiş gücüne sahip olduğunuzdan emin olun.

Miele C3 Power

Elektrikli süpürgeler de Eylül 2017 tarihinden itibaren AB yönetmeliğine göre izin verilen nominal güç değeri maksimum 900 W ile sınırlandırılmıştır. Complete C3 özel modelimiz, son kez 1600 W'lık bir motorla donatılmıştır. Aerodinamik akışı sayesinde, motor gücü en uygun şekilde kullanılır ve zemin başında emme performansına dönüştürülerek, ödün vermeyen temizlik için maksimum emiş gücü elde edilir.

 

 

none

Miele Kalitesi

Üstün kalite ve dayanıklılık.
Günlük kullanım, Miele ürün testi kadar sert olamaz: bir Miele elektrikli süpürge seri üretime geçmeden önce, test laboratuarımızda test edilir.
Çarpma testini örnek olarak alalım.
Gerçek hayatta hiç bir elektrikli süpürge bu kadar çok çarpamaz. Miele elektrikli süpürgeleri ise testlerimiz sırasında üst üste 16.500 kez darbeye maruz kalmaktadır. Böylece Miele dış gövde ve tekerlekler bu şekilde dirençlerini kanıtlamaktadırlar.

 

none

Rahat

Yer temizliğini her zamankinden daha kolay hale getiren çok akıllı ayrıntılar geliştirdik. Teleskopik borular bir düğmeye dokunarak istenilen yüksekliğe uyarlanabilir. Kullanışlı kilit sistemi, emme borusu ve tutamak arasında güvenli bir bağlantı sağlar. Minder aksesuarı, derz başlığı ve ince uçlu toz başlığı gibi yüksek kaliteli aksesuarlar temiz ve her an kullanıma hazırdır.

 

 

none

AirClean filtre sistemi

Miele elektrikli süpürgelerinin olağanüstü filtreleme sistemi çok kademeli AirClean filtre sistemi temel alır. Yenilikçi Miele HyClean toz torbasından, motor koruma filtresinden ve Miele motor  filtresinden oluşur. Bu üç bileşenin kombinasyonu, ince tozların% 99.9'undan fazlasının filtrelenmesini sağlar.

* EN 60312-1'e göre