Cihazınızı nasıl kurmak istiyorsunuz?

Yıkama-kurutma sütunu
Yan yana yerleştirmek için yeterli alan yoksa, çoğu Miele çamaşır makinesi ve kurutma makinesi yerden tasarruf edilerek üst üstte yerleştirilebilir. Bu yerleştirme şeklinde çamaşır makinesi her zaman altta olur.Üst üstte yerleştirme şekli için özellikle WhiteEdition tasarım serisinden makineler uygundur. Bu tasarım serisinden kurutma makinelerinde, kapağın açılma yönü değiştirilebilir ve her iki makinenin kapağının aynı yönde açılması sağlanabilir.Miele, makinelerin birbirlerine sağlam bir şekilde birleştirilebilmesi için ara modüller sunmaktadır. Bunlardan bazıları kullanışlı bir çekmeceyle donatılmıştır. Bu çekmecede, örneğin aksesuarlar saklanabilir veya kurutucunun rahatça doldurulması veya boşaltılması için çekmece üzerine çamaşır sepeti yerleştirilebilir.
Side-by-side
Miele çamaşır makineleri ve çamaşır kurutma makineleri teknik ve görsel açıdan birbirlerine uyumludurlar. Böylece bu iki makineyi yan yana koyabilir ve yeni yıkanan çamaşırlarınızı kolayca kurutma makinesine doldurabilirsiniz.
Tezgah altına monte edilebilir
Miele ChromeEdition serisindeki düz panelli cihazlar, hatta tezgah altına da monte edilebilir, bunun için tezgah altındaki montaj yüksekliğinin 82 ila 85 cm arasında olması gerekir. Bu uygulamanın tercih edilmesi durumunda cihazın üst kapağı, bir alt yapı modülüyle (örn., UBS W1/G ya da UBS T1/G) değiştirilir.
Alta sürülebilir
Miele'nin tüm önden yüklemeli makineleri, tezgah altı niş yüksekliğinin en az 85 cm olduğu tezgahların altına sürülebilir. Bu yerleştirme çözümünde cihazın üst kapağı sökülmez. Bu uygulama için özellikle de düz panelli W1 ChromeEdition serisi cihazları uygundur.
Bazalı yerleştirme
Baza (WTS 510) ile cihazınızı yaklaşık 30 cm kadar yükseltebilir ve böylece daha konforlu bir çalışma yüksekliğine getirebilirsiniz. Cihazın kullanımı daha ergonomik ve daha konforlu bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda da baza, örn., deterjan ya da çamaşır torbası gibi eşyaları koyabilmeniz için size yer sunar, her şeye çabucak erişebilir, her şeyi çabucak kaldırabilirsiniz.
Ürün sayfalarımızda sunulan çamaşır makinelerinden birini almaya karar verdiğinizde, “uygun ürünler” sekmesine tıklamanızla ürününüze optimum bir şekilde uyan kurutma makineleri gösterilir.
Modele bağlı donanım özellikleri