En iyi sonuçlar için yenilik

Sadece Miele'de
Piyasadaki en iyi sıvı deterjan sistemi!
Hohenstein Enstitüsü otomatik 2 aşamalı dozlama sisteminin özelliklerini Miele UltraPhase 1 ve UltraPhase 2 deterjanlarıyla bağlantılı olarak inceledi. Yıkama etkisinin mükemmelliği, leke çıkarma, beyazlatma derecesi, grileşmeyi önleme etkisi ve dozlama hassasiyeti açısından onaylandı.
Sadece Miele'de
TwinDos®*
Her zaman mükemmel sonuçlar elde edin: Yenilikçi TwinDos®* dozaj sistemi sayesinde entegre UltraPhase 1 ve 2 çamaşır deterjanı tam otomatik olarak dozajlanmakta ve manuel dozajlamaya kıyasla çamaşır deterjanından %30'a varan bir tasarruf elde edilebilmektedir. UltraPhase 1, renkli ve beyaz çamaşırlarda mükemmel bir temizliği ve parlak sonuçları garanti ediyor. UltraPhase 2 ile, ağartıcı yıkama sırasında en uygun anda eklenerek en inatçı lekeler bile tamamen çıkarılıyor.
Sadece Miele'de
2 Aşamalı Sistem
Miele'nin 2 aşamalı sistemiyle, çamaşırlarınız, diğer içerik maddelerine zarar vereceği için ağartıcı içermeyen sıradan sıvı deterjan kullanımında olduğundan çok daha yoğun, çok daha temiz bir şekilde yıkanıyor. Miele UltraPhase 1 ve 2'nin ayrı ayrı depolanması ve dozajlanması sayesinde TwinDos® sisteminde beyazlatıcı kullanımı mümkün kılınabiliyor.
Sadece Miele'de
İnovatif dozaj sistemi
UltraPhase 1 içindeki etken maddeler, kiri söküyor ve örneğin sıvı yağ, katı yağ, protein ve nişasta gibi maddelerin yol açtığı lekeleri çıkartıyor. UltraPhase 2 ile de en uygun anda yıkama sürecine ağartıcı ekleniyor ve kahve, çay, meyve suyu ya da şarap lekeleri gibi en inatçı lekeler bile çıkartılabiliyor. www.miele.de (Ürünler – Miele Temizlik Ürünleri) sayfasında Miele kimya laboratuvarını ve UltraPhase 1 ve 2'nin temizleme performansını kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
Sadece Miele'de
Hassas deterjan
Hassas ciltlerin korunabilmesi için UltraPhase 1 ve 2 artık hassas deterjan olarak da mevcut: Hiçbir şekilde renk ve koku maddesi içermiyor. Böylece cildinize, hak ettiği rahatlığı sağlayabiliyorsunuz, alerjiler ise kesinlikle söz konusu olmuyor. Peki ya çamaşırlar? İdeal bir şekilde temizlenmiş ve mükemmel bakımlı – bu konuda hiç şüpheniz olmasın.
Patent EP 2 784 205 Modele bağlı donanım özellikleri