Ahenkli kokuların yaşattığı hislerin keyfini sürün

Sadece Miele'de
Çamaşırlarınız için duyulara hitap eden bir dokunuş
FragranceDos sayesinde çamaşırlarınız makinede kurutulurken bir yandan da en sevdiğiniz kokuyla sarmalanır. Böylece, makineden çıkardığınızda çamaşırlarınız sadece yumuşacık olmaz, aynı zamanda hoş bir kokuya da sahip olurlar. Birbirinden çeşitli koku seçeneklerimiz arasından en sevdiğiniz kokuyu seçin. Koku flakonunu döndürerek koku yoğunluğunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Böylece farklı programlar arasında geçiş yaptığınızda da buna göre hareket edebilirsiniz. En sevdiğiniz kokulara bürünmüş mis kokulu çamaşırların keyfini sürün.
Sadece Miele'de
Koku flakonu Aqua 
FragranceDos sistemli bir kurutma makinesi satın aldığınızda, bir adet Aqua koku flakonu, FragranceDos² sistemli bir kurutma makinesi satın aldığınızdaysa ilaveten tercih ettiğiniz bir koku flakonu daha makineyle birlikte ücretsiz olarak teslim edilir.
Sadece Miele'de
FragranceDos²
Farklı seçenekler sunmak çok kolay; çünkü kurutma makinesinin kolay ulaşılabilir filtresinde 2 koku paralel bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede en sevilen 2 koku arasında seri bir şekilde geçiş yapılabilir – böylece de hane halkının farklı koku eğilimleri karşılanmış olur.
Sadece Miele'de
Şimdi yeni: DryFresh® koku flakonu 
Kısa bir süre giyilmiş olan her kıyafetin doğrudan çamaşır makinesine girmesi gerekmiyor. DryFresh® ile kıyafetlerinizi kolayca tazeleyebilirsiniz. Böylece kötü kokular bir çırpıda giderilir. 
Patent EP 2 431 516 Modele bağlı donanım özellikleri