Daha az hava nemi sizi ve odalarınızı korur

Miele, yoğuşma brverimlilik sınıfı A'dan daha iyidir
Miele kurutma makineleri, çamaşırlardaki ıslaklığı, A sınıfı için talep edilenden yaklaşık % 50* oranında daha verimli yoğuşturur. Yoğuşma verimliliği sınıfı, kurutma öncesi kumaştaki su miktarı ile kurutma sonrası yoğuşma kabında biriken su miktarı karşılaştırılarak tespit edilmektedir.brAşağıda, 8 kg yük ile yapılan kurutma işlemi için söz konusu ciddi farklılıklar sunulmaktadır:
Konforlu ortam havası için düşük nem salınımı
Yoğuşma suyunun mümkün en yüksek miktarı güvenilir bir şekilkde yoğuşma kabına aktarılır. Bundan dolayı tüm Miele kurutma makineleri, en yüksek yoğuşma verimliği sınıfı A ile sınıflandırılmakta ve ayrıca bu sınıf için öngörülenden % 50 oranında daha verimlidir. Bir kurutma makinesinin yoğuşma verimlilik sınıfı ne kadar iyise, makine dışına o kadar daha az nem çıkar. Bu sınıflandırma, Miele makinenizin sol alt tarafındaki AB enerji etiketinde, enerji verimliliği sınıfı bilgisinin hemen yanında belirtilmiştir.
Sağlıklı ortam kliması için sızdırmaz
Miele kurutma makineleri, kurutma işlemi sırasında kıyafetlerdeki nemi, ortam havasına sadece asgari seviyede nem salınacak şekilde yoğuşturmaktadır. Bina ve ticari alanlardaki hava nemi ne kadar düşükse, duvarlarda veya tavanlarda küf oluşma ihtimali de o kadar düşüktür. Bu şekilde kurutucunuzu cam olmayan odalara bile kurabilir veya kullanılmayan evlerde de kullanabilirsiniz.
Kapak sızdırmazlık sistemi nem kaybını önler
Miele kurutma makinelerindeki mükemmel kapak sızdırmazlık sistemi, önemli bir kalite kriteridir ve kalıcı yüksek verimlilik için olmazsa olmazdır. Tambur şeklinde Kevlar® lifli özel kapak contası, en iyi sızdırmazlık değerleri elde eder. Nem kapaktan ortama salınamaz, makine içerisinde kalır.
En kısa sürede mükemmel enerji verimliliği
Miele kurutma teknolojisinde kullanıcı dostu özelliğe öncelik verilir. Bu sayede Miele kurutma makineleri, en kısa sürede en iyi sonuçları elde eder. Buna karşın, yoğuşma verimliliği sınıfı A uyarınca talep edilen nem salınımından ortam havasına % 50* daha az nem salınımı söz konusu olur.
Yoğuşma verimliliği sınıfı B
Kurutma işlemi sırasında ortama yaklaşık 750 ml* nem salınır. Bu miktar, yaklaşık üç küçük su şişesine karşılık gelir. Sık kullanım durumunda, bir yılın sonunda 150 litreye varan bir salım gerçekleşir.Bu miktarda yaklaşık olarak tamamen dolu bir banyo küvetine karşılık gelir.
Bu sınıf uyarınca ortama salınacak nem miktarı 500 ml'den*veya 2 küçük su şişesi miktarından daha fazla olamaz.
Miele kurutma makinelerinde, sadece 250 ml,*yani bir su bardağı kadar su salınır.
Miele'nin kendi laboratuvarlarında test edilmiştir8 kg yük kapasitesi ve %60 başlangıç nem oranı temel alınmıştır Modele bağlı donanım özellikleri