Miele davlumbazların sezgisel kullanımı

SmartControl  
Değerli ve işlevsel: Sarı gösterge aracılığıyla dokunmatik kullanımın rahatlığını yaşayın. Çalışma prensibi ve renk uyumu sayesinde, SmartSelect donanımlı Miele ocaklar ile kullanılabilir ve Con@citivity ve Miele uygulamasına mükemmel şekilde entegre edilebilir.    
ComfortControl 
Baskılı Miele ComfortControl dokunmatik panel ile çeşitli ayarları kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Davlumbazınızı parmağınızla dokunarak açıp kapatabilir ve fan kademesini seçebilirsiniz. Aydınlatma da bu şekilde ayarlanabilir. ComfortControl, modele bağlı olarak Con@ctivity ve Miele uygulaması ile birlikte kullanılabilir. Bu sayede ek olarak gecikmeli kapatma süresini ayarlayabilir veya filtre göstergesini açabilirsiniz. 
EasySwitch 
EasySwitch özelliği sayesinde tüm ana fonksiyonlara tuşlardan ulaşabilir ve fan kademesini veya Miele davlumbazınızın aydınlatmasını ayarlayabilirsiniz. Hoş tasarımlı tuşlarla cihazı kullanmak son derece kolaydır. Modele bağlı olarak Con@ctivity ve Miele uygulaması ile birlikte kullanılabilir. Bu sayede ek olarak gecikmeli kapatma süresi ayarlanabilir veya filtre göstergesi açılabilir. 
SmartControl Beyaz 
Birinci sınıf kumanda: Davlumbazınızı beyaz göstergeli şık dokunmatik panelden kumanda edebilirsiniz. Çalışma prensibi ve renk uyumu sayesinde, SmartSelect Beyaz donanımlı Miele ocaklar ile kullanılabilir ve Con@citvity ve Miele uygulamasına mükemmel şekilde entegre edilebilir.
Modele bağlı donanım özellikleri