Hangi tasarım çizgisini tercih edersiniz?

Taze çekilmiş çekirdek aromasını mı istiyorsunuz? Bu dünyada bulunan tüm kahve çekirdekleri ve çay türleri arasından istediğinizi mi bulmak istiyorsunuz? O zaman Miele'nin solo otomatik kahve makineleri CM6 ve CM7 tam sizin için. Bütün cihaz parametrelerini optimum şekilde zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Miele solo cihazlarını mutfak, oturma odası veya kış bahçesi gibi istediğiniz bir yerde kullanabilir ve tek bir tuşla nefis kahve kokusunun keyfini sürebilirsiniz.
CM7
Miele CM7 keyif almayı bilenler için üretildi – keza tasarımı da. Cihazın asil dış gövdesi, keskin bir form lisanıyla klasik kahve makineleri stilinde tasarlandı. Minimalist parlaklığı ve yüksek malzeme kalitesiyle CM7, hem mutfakların hem de ofislerin gözde bir incisi. Cihazı, asil obsidian siyahı ya da zarif parlak beyaz renginde edinebilirsiniz.
CM6
CM6 kompakt bir yapıya sahiptir. Göze çarpan tasarımı renkli konturla oldukça çekici bir hale gelerek her mutfakta en çok dikkat çeken obje haline geliyor. Siyah, beyaz veya granit grisi arasından seçiminizi yapın.
CM dokunmatik kullanım
Konforlu CM dokunmatik ekranıyla CM7'nin kullanımı son derece kolay ve sezgisel. En sevdiğiniz içeceği seçmek ve size uygun şekilde hazırlanmasını sağlamak için parmak uçlarınızla bir iki kez dokunmanız yeterli. Ekran, aynı zamanda siyah fon üzerindeki net, beyaz yazılarıyla zarif ve kolay okunulabilir olma özelliğine de sahip.
DirectSensor kullanım
Modern Touch fonksiyonlu DirectSensor kullanımı en yüksek seviyede konfor sunuyor. Bütün kullanım elementleri anlaşılır bir şekilde dört satırlı metin açıklamalı ekrana yerleştirilmiştir, navigasyon kolay ve sezgiseldir. Dört ana sembolden birinden favori kahve spesiyalitenizi seçin, ayrıca ekranın altındaki tuş çubuğundan istediğiniz ek fonksiyonları da doğrudan seçebilirsiniz.
CM5
Yeni CM5 serisi içiyle de dışıyla da kendini kanıtlıyor; içeriden yenilikçi teknolojisi, dışarıdan da özel tasarımıyla. Şık granit grisi, klasik obsidian siyahı ya da canlı böğürtlen kırmızısı: Kompakt tam otomatik solo kahve makinesiyle bireyselliğinizi göstermek için yeterince alana sahipsiniz. Daha da büyük bir farklılık isterseniz de özel PearlFinish özellikli grafit gri ve altın pembesi varyasyonlarını tercih edebilirsiniz.
Asil. Mat. Siyah. – Premium modelimiz CM 7750'nin ön yüzeyinin tamamı siyah galvanize alüminyum. Tamamen kendine özgü bir karaktere sahip, sahip olduğu yüksek kaliteyle de öne çıkan, karşı konulamaz güzellikte bir yüzey. Galvanize ön kısımlar CM 7350'de alüminyum, CM 7550'de ise CleanSteel olarak görenleri büyülüyor.
Modele bağlı donanım özellikleri