Zarif bir keyif için özel kahve karışımları

Mükemmel kahve keyfi sizi bekliyor: Mükemmel kahve keyfi sadece kahvenin doğru hazırlanmasıyla elde edilmiyor, aynı zamanda kahvenin kalitesi de belirleyici. İşte tam da bu yüzden, Miele tam otomatik kahve makinelerine özel kahve karışımları yarattık. Böylelikle Espresso'dan Latte macchiato'ya tüm kahve spesiyalitelerini uygun kahve çekirdekleriyle hazırlayabilirsiniz. Miele kahve çeşitleri, özel bir kahve kavurma tesisinde, yüksek bölgelerde yetiştirilen son derece kaliteli kahve çekirdeklerinden, nazik bir tamburda kavurma yöntemiyle, yüksek bir duyarlıkla üretiliyor. Sonuç: Şaşırtıcı keyif deneyimleri sunan uyumlu ve belirgin bir aromaya sahip kahve çekirdekleri. Adil ticaret uygulamalarının gözetildiği tüm standart kahve ürünlerimiz, bio sertifikalı* olup, Miele Online Mağazası'ndan sipariş edilebilir.
Miele Black Edition One for all
Kahve spesiyalitelerinizin her zaman başarıyla hazırlanması için: Güçlü bir lezzete sahip Miele Black Edition One for all, hafif meyve aromasıyla da şaşırtıyor. % 100 Arabica çekirdeklerinden oluşturulmuş bu karışımı, bu sayede çok yönlü olarak kullanmak mümkün: Café Crema'dan tüm diğer sütlü kahve spesiyalitelerine.
Miele Black Edition Café Crema
Yoğun bir keyif: İyi bir Café Crema'nın krema tabakasında kahvenin aroması zirvesine erişir. Hafif ve dengeli bir aromaya sahip özel karışımımızla eşsiz, yoğun bir tat yaratabilirsiniz – floral, meyvesi tadın eşliğinde. Elbette % 100 Arabica çekirdeklerinden.
Miele Black Edition Espresso
Yeniden yorumlanan tipik aroma: Miele Black Edition Espresso ile capcanlı, son derece aromatik espresso'lar yaratın. Güçlü çikolata tadı özellikli yoğun bir lezzet sunan bir karışım – Robusta ve Arabica çekirdeklerinden.
Miele Black Edition Decaf
Miele Black Edition Decaf ile tüm kahve spesiyalitelerinin keyfini en yüksek seviyede, kafeinsiz olarak sürebilirsiniz. Özel biyolojik bir yöntemle kahve karışımının kafeini son derece özenli bir şekilde çıkartılır. Kahvenin aroması muhafaza edilir – % 100 Arabica çekirdeği tadını alırsınız, tüm diğer standart kahve karışımlarımızda da olduğu gibi adil ticaret uygulamalarının gözetildiği, bio sertifikalı* kahve çeşidimiz.
DE-ÖKO-001, AB tarım alanı değil Modele bağlı donanım özellikleri