Miele çamaşır deterjanları

En iyi sıvı yıkama ürünü sistemi

En iyi sıvı yıkama ürünü sistemi
Miele çamaşır bakımı alanında devrim yaptı: Miele'nin 2 aşamalı sistemiyle, çamaşırlarınız, diğer içerik maddelerine zarar vereceği için beyazlatıcı içermeyen sıradan sıvı deterjan kullanımında olduğundan çok daha yoğun, çok daha temiz bir şekilde yıkanır. Miele UltraPhase 1 ve Miele UltraPhase 2'nin ayrı olarak depolanması ve dozlanması sayesinde TwinDos® sisteminde ağartıcı kullanılabilir.
Kanıtlanmış kalite
Hohenstein Enstitüsü otomatik 2 aşamalı dozlama sisteminin özelliklerini Miele UltraPhase 1 ve UltraPhase 2 deterjanlarıyla bağlantılı olarak inceledi. Yıkama etkisinin mükemmelliği, leke çıkarma, beyazlatma derecesi, grileşmeyi önleme etkisi ve dozlama hassasiyeti açısından onaylandı.
UltraPhase 1'deki etken maddeler ve enzimler kirleri yumuşatır ve sıvı yağ, katı yağ, proteinler ve nişasta gibi lekeleri çıkarır.UltraPhase 2 ile de en idealanda yıkama sürecine beyazlatıcı madde eklenirve kahve, çay, meyve suyu ya da şarap lekeleri gibi en inatçı lekeler bile çıkartılabilir.Bu dozaj prensibinin en büyük avantajı: İlk kez sıvı çamaşır deterjanları ile sadece renkli çamaşırlar değil, aynı zamanda beyaz çamaşırlar da mükemmel bir şekilde yıkanabilir.
TwinDos® ile otomatik dozaj sadece kullanışlı değil, aynı zamanda mükemmel temizlik sonuçlarını garanti ediyor: UltraPhase 1 ve 2 ile en iyi sıvı deterjan sistemine sahip olacaksınız. TwinDos®, UltraPhase 1 ve 2 deterjanlarını en uygun zamanda yıkama sürecine dahil eder ve bu şekilde en iyi yıkama etkisini elde eder. Ayrıca TwinDos®, dozaj işlemini, manuel dozaj işlemine nazaran %30'a varan oranda deterjan tasarrufu elde edebileceğiniz şekilde hassas uygular*.
Alman Öko-Institut e.V. kurumunun 06.09.2013 tarihli “Çamaşır makinelerinde otomatik TwinDos® dozajı ile tasarruf potansiyeli” testine göre. Modele bağlı donanım özellikleri