Miele çamaşır deterjanları

Özel uygulamalar için kusursuz tamamlayıcı

Kolay dozajlama - Mükemmel sonuç
Örneğin yünlü veya outdoor kıyafetler gibi özel uygulamalarda da çok zahmete girmeden mükemmel yıkama sonuçları mı elde etmek istiyorsunuz? O zaman Miele kapsülleri kullanın. Bu küçük porsiyon kapsülleri doğrudan yumuşatıcı gözlerine yerleştirilir. Miele çamaşır makinesi, kapsül içeriğinin tam otomatik şekilde, doğru zamanda dozajlar. Ayrıca Miele kapsülleri oldukça kullanışlı olarak açma yerinden açılabilmektedir. Böylece diğer çamaşır makinesi modellerinde de kullanılabilirler. Kapsül içeriği deterjan bölmesine doldurulur.
İdeal dozaj miktarı ile yıkama
Her kapsül, optimum makine doluluk miktarında her bir yıkama işlemi için gereken miktarda çamaşır deterjanı içeriyor. Böylece yetersiz miktarda çamaşır deterjanı dozajı da mümkün olmaz. Kıyafetleriniz, çamaşır deterjanı israfı olmadan daima derinlemesine temizlenir ve korunur.
Ambalaj boyutları
Sadece tek bir tür içeren kapsül ambalajları, kullanım sıklığınıza bağlı olarak üç, altı veya dokuz adet tek kullanımlık kapsül içeren boyutlarda temin edebilirsiniz. Kapsamlı kapsül çeşitlerini tanımak isteyenler için, 6 çeşit farklı kapsül içeren bir koleksiyon sunuyoruz. Miele kapsüllerini kullanabileceğiniz çok yönlü uygulamaları için 6 adet tek kullanımlık kapsül ile test edin.
Porsiyonlu dozajlama CapDosing*
Basit ve sürdürülebilir: CapDosing ile daima ideal özel deterjan, yumuşatıcı ve katkı maddesi dozajı.
En iyi sürdürülebilirlik için
Miele kapsül kaplarının ana malzemesi % 100 kullanılmış plastikten imal edilmiştir.
Patent EP 2 365 120 Modele bağlı donanım özellikleri