Yenilikçi ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş

MultiSteam Pro
Yenilikçi bir geliştirme sürecinin bir sonucu olan yeni MultiSteam Pro teknolojisi, Miele'nin tüm 45 cm yüksekliğindeki buharlı fırınlarında kullanılmaktadır. Güçlü buhar üreticisi sayesinde (3,3 KW) pişirme alanı, son derece seri bir şekilde ısınır, siz de malzemelerinizi kısa sürede buharlı fırına yerleştirebilirsiniz. İki MultiSteam Pro buhar nozulunun sahip olduğu özel düzen ve konum sayesinde buhar, pişirme alanında yüksek bir hızla yayılır ve pişirme kapları çevresinde son derece hızlı ve eşit oranda dağılır – Size eksiksiz bir lezzet deneyimi yaşatacak yemekleriniz eşit oranlı bir şekilde pişirilir.
MonoSteam
Daha ufak pişirme alanları için en iyi teknoloji: Yerden tasarruf sağlayan solo buharlı fırınlarımız için özel olarak geliştirilmiş MonoSteam, size mümkün olan en iyi lezzet deneyimlerini yaşatıyor. Bu teknolojide, buhar üreticisi su haznesinde yer alır – bir buhar girişi üzerinden buhar pişirme alanına aktarılır. Böylelikle küçük formatta da optimum bir şekilde pişmiş yemekler elde edebilirsiniz. 
PowerSteam
Aradan 35 yıl geçmiş olmasına rağmen ilk buhar teknolojisi, seri buhar üretimiyle hala herkesi etkiliyor. 5,0 KW'lık maksimum bir güçle çalışan buhar üreticisi sayesinde cihaz müthiş hızlı bir şekilde ısınır. Bir başka avantaj: 120 °C'ye kadar basınçlı pişirme işlemiyle buharda pişirme yönteminde elde edebileceğiniz en kısa pişirme süreleri hizmetinizde. Yemekleriniz çabucak pişer; hem de eşit oranlı ve profesyonel bir şekilde.
Modele bağlı donanım özellikleri