Sağlığınız için bir avantaj

Bilimsel olarak onaylandı 
Ünlü Gießen ve Koblenz/Landau üniversitelerindeki bilim insanları, gerçekleştirmiş oldukları araştırmalarla buharda pişirmenin diğer geleneksel yöntemler karşısında sunduğu avantajları kanıtladı – yemeklerinizde daha fazla temel besin öğesinin yer alması için. 
Her gün için daha fazla vitamin 
Vitaminler arasında hiçbir vitamin C vitamini kadar önemli fonksiyonlar üstlenmiyor, çünkü C vitamini bağışıklık sisteminizin normal olarak işlemesinde de önemli bir role sahip. Sebze yemeklerinizi Miele buharlı fırınla hazırladığınızda, geleneksel suda pişirerek hazırlama yöntemine nazaran vitaminler büyük ölçüde korunur: buharlı fırında pişen biberler % 25 daha fazla C vitamini içerirken, bu oran brokolide % 50'ye bile varabiliyor. 
Çiğ besin kadar sağlıklı 
Sebze ve meyveler pişirilmeden tüketildiklerinde yüksek bir vitamin ve mineral madde kazanımı gerçekleşir. Miele buharlı fırınlarıyla gıdalarınızı pişirirken gıdaların besin değerlerini muhafaza etmelerini sağlayabilirsiniz – çünkü buharda pişirilmiş kırmızı biberin besin değeri, pişmemiş biber kadar yüksektir. Diğer yandan: Suda pişirilmiş olan kırmızı biberde çiğ haldekinden yaklaşık % 45 oranında daha az mineral bulunur. 
4 kez daha fazla etkileyici 
Görünüm, koku, tat ve kıvam: Yemeklerin kalitesinde belirleyici olan dört kriter. Laboratuvarda gerçekleştirilen testler bağlamında bu kriterler bilimsel bir puanlama sistemine göre değerlendirildi, varılan sonuç çok açık: Buharda pişirme, yemekleri hazırlamanın en lezzetli ve en sağlıklı yolu, malzemeleriniz ister taze ister dondurulmuş malzeme olsun fark etmiyor. Keza balık da buharla pişirildiğinde yapısını, görünümünü ve o aşikar tadını koruyor – buharlı fırınlarımızın tüm duyulara hitap eden üstünlüğünün aşikar bir işareti. 
Modele bağlı donanım özellikleri