Redüksiyonun bütünlüğü

Miele ürün gelişim departmanın eskiden beri hedefi olan özel, modern tasarımda en yeni teknoloji. Miele ArtLine tasarım serisi PureLine'dan sonra bu ilkeye uygun ankastre cihazların en yeni jenerasyonunu oluşturmaktadır. Sınırsız ve tutamaksız mobilyaların zarafeti, bu üstün sınıfta bir iç mimarlık örneğidir. İlk tutamaksız mutfak tasarımını keşfedin. Tutamaksız cihazlar grafit grisi, obsidian siyahı ve beyaz renklerinde gönderilmektedir. İşte bu Miele. Bu her zaman daha iyidir.
Miele ArtLine - Trend renk konsepti
Grafit grisiyle mutfak bölgesindeki yeni renk trendine siz de katılın. Koyu ve soğuk ton, çok zarif ve vurgulanmamış tasarımın altını çizmektedir. Düz hatların sertliğini alır ve mutfağınıza benzersiz bir görünüm verir. Miele ArtLine cihazları da obsidian siyahı ve beyaz renklerinde gönderilebilir.
Miele ArtLine - Mutfağın tamamı
Yeni tasarımda ve bireysel ihtiyaçlarınıza adapte edilmiş sayısız Miele cihazı:
Miele ArtLine - Tutamaksız mükemmellik
Kusursuz mutfağınız için tüm Miele mutfak çözümleri. Hepsi tek elden: Miele ArtLine tasarım serisindeki ankastre mutfak cihazlarına ek olarak, diğer cihazlar da kusursuz mutfağınızı tamamlar. Kahve makinesinden ocağa kadar her bir ayrıntıda kusursuz tasarım. Kahve makineleri: Çekirdek sistemli kahve makinelerimiz, mükemmel kahve keyfi söz konusu olduğunda çok maharetlidir ve ArtLine serisi ile kusursuz bir uyum sağlar. Buzdolapları ve derin dondurucular: Ankastre soğutucu ve dondurucu dolaplar gıdalarınız için verimli, birinci sınıf organize tazelik sunar. Beğeninize sunulan benzersiz ve etkileyici bir model yelpazesi. Bulaşık makineleri: Tam entegre bulaşık makinelerimiz Knock2Open ile sadece tıklanarak açılır. Davlumbazlar: Davlumbazlarımız da kusursuz bir uyum ve mükemmel bir mutfak tasarımı için çeşitli seçenekler sunar. Ocaklar: İndüksiyonlu ve indüksiyonsuz elektrikli ocaklarımız yüzeyle sıfır monte edilebilir ve tuşsuz kullanılabilir.
Modele bağlı donanım özellikleri