Dokunuşla gelen kolaylık 

Parmak ucuyla sezgisel bir kullanım şimdiden beş farklı varyasyonumuzun dördünde mevcut: M Touch ve M Touch S'de tam dokunmatik ekran sunuluyor. DirectSensor ve DirectSensor S'de ise kumanda sensörlü tuşlar ve açık metin ekran üzerinden gerçekleşiyor. Yemeği kim yapıyorsa ona göre bir dil seçimi mümkün. EasyControl seçeneği, klasik kontrol ünitesi üzerinden kontrol edilebiliyor. Farklı kullanım varyasyonlarının tasarımı daima aynı konsepti izliyor – ve muhteşem bir göz alıcılık, uzun bir kullanım ömrü ve detaya verilen müthiş değerle herkesi kendine hayran bırakıyor. A TOUCH OF GENIUS.
M Touch
Maksimum bir zarafetle mükemmel konfor bir arada. Yenilikçi tam dokunmatik ekranla estetik ve konforla ilgili karşılanmayan isteğiniz kalmıyor: Cihazınızı, ekrana doğrudan dokunarak veya ekran üzerinde kaydırma hareketi ile hızlı ve sezgisel olarak kullanabilirsiniz. İşlevlerin çoğu tek bir parmak dokunuşuyla seçilebilir. Metin ve semboller her zaman en iyi şekilde görünür durumdadır. Yenilik: Renk, daha açık renkli versiyona dönüştürülebilir – beyaz cihazlar kullandığınızda mükemmel uyum elde edilir.
M Touch S
 Hem görünüm hem de işlev açısından iddialı. Kendini kanıtlamış M Touch teknolojimiz aynı işlevsellik derecesine sahip bir şekilde daha dar ekran tasarımıyla da mevcut.
DirectSensor
Doğrudan seçim olanaklı dört satırlı açık metinli ekran. Sensörlü tuşlar aracılığıyla, doğrudan istenen çalışma modu da seçilebilir. Diğer fonksiyonlar ve ayarlar dört satırlı açık metinli ekran vasıtasıyla görüntülenir
DirectSensor S
Doğrudan seçim olanaklı tek satırlı açık metinli ekran. Sensörlü tuşlar aracılığıyla, doğrudan istenen çalışma modu da seçilebilir. Diğer fonksiyonlar ve ayarlar tek satırlı açık metinli ekran vasıtasıyla görüntülenir
EasyControl
Rahat ve hızlı. Burada kumanda, 7 bölmeli geniş alanlı bir LCD ekranda, iki gömülebilir düğme ve sıcaklık ya da süre ayarları gibi durum ayarları için tasarlanmış bir gösterge üzerinden gerçekleşir.
Modele bağlı donanım özellikleri